یدالله سلطانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این 11 روستا دارای سه هزار خانوار با 11 هزار و 882 نفر جمعیت است.
وی اضافه کرد: شوربلاغ، ملاجنود، حصارقره تپه، قره تپه، قوروق، سیدتاج الدین، سیه باز، آلمالو، آل قویروق، آغبلاغ علیا و آغبلاغ سفلی روستاهای این طرح ها هستند.
وی اظافه کرد: 40 کیلومتر خط انتقال آب، 39 کیلومتر شبکه توزیع، تهیه و نصب 19 دستگاه تابلو برق و نصب 18 دستگاه الکتروپمپ از دیگر اقدامات در این حوزه بوده است.
وی اضافه کرد: آبفای روستایی در روستاهای شهرستان خدمات درخوری عرضه کرده و از نظر بهداشت، کُلر زنی و نوسازی شبکه گام های مطلوبی برداشته است.
وی با تبیین جایگاه و اهمیت آب در زندگی انسان ها گفت: در سال های گذشته از آب به عنوان یک کالای اقتصادی یاد می شد اما با توجه به افزایش تقاضا و بحران کم آبی در جهان هم اینک آب به عنوان کالای استراتژیک مطرح است.
به گزارش ایرنا، اعتبارات مصوب بخش آب و فاضلاب روستایی آذربایجان غربی از ابتدای فعالیت دولت یازدهم چهار برابر و اعتبارات تخصیص یافته نیز سه برابر رشد داشته است؛ در شهرستان خوی 222 روستا وجود دارد که از این تعداد 119 روستای تحت پوشش آب آشامیدنی سالم و پنج روستای بالای 20 خانوار غیربرخوردار وجود دارد.
8135/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.