مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: رسانه ها امید به جامعه تزریق کنند.

به گزارش ایسنا منطقه اذربایجان غربی حجت الاسلام ناصر خدایاری در نشست خبری با خبرنگاران در دفتر خبرگزاری ایسنا با اشاره به اهمیت سواد رسانه ای ، ضمن تاکید براینکه سواد رسانه ای صرفا دانش نبوده بلکه یک مهارت فوق العاده ای است که رسانه های باید به این تخصص مجهز شوند خاطر نشان کرد: سواد رسانه ای رویکردی آموزشی در قرن بیست و یکم محسوب می شود چرا که سواد رسانه ای درکی را از نقش رسانه در اجتماع شکل می دهد.

وی با بیان اینکه امروزه رسانه ها، به عنوان یکی از تاثیرگذارترین ابزارها در زندگی افراد نقش مهمی ایفا می کنند تصریح کرد: شخصی که دارای سواد رسانه ای است ماهیت نقش ها و عملکردهای رسانه ها و تامین کنندگان اطلاعات در جامعه را درک می کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه ما باید تفاوت رسانه ها و کارکرد آنها را بدانیم تصریح کرد: رسانه، ایدئولوژی و امنیت باید دست به دست هم دهند، چراکه کارکرد آن در این صورت مشخص می شود همچنین باید علاوه بر اینکه جایگاه رسانه ای خود را بیابیم اتصال آن به جهان و الگوهای خبری دنیا را نیز فراهم نماییم.

حجت الاسلام والمسلمین خدایاری با اشاره به اینکه کسی که از دانش و مهارت رسانه ای برخوردار نباشد، قطعا نمی تواند در این راه موفق باشد، تصریح کرد: بخصوص رسانه های فرهنگی باید از تعاریف مختلف فرهنگ آگاه بوده و شناختی از فرهنگ داشته باشند و صرفا به انعکاس فعالیت های فرهنگی و هنری نپردازند، بلکه بدانند چگونه بین ادارات فرهنگی تعادل و تعامل برقرار نموده و به سمت تبدیل شدن به یک قرارگاه فرهنگی سوق یابند.

وی با بیان اینکه رسانه ابعاد و کارکردهای پنهانی دارد که از آنها آگاه نیستیم، یادآور شد: رسانه، جزئی از سیستم است و ارتباط بین اجزای سیستم را باید کشف کرده و در جهت استفاده مثبت از آن بهره ببریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه وقتی خروجی رسانه ها را مطالعه می کنیم، متاسفانه شاهد فقر سواد رسانه ای هستیم، خاطرنشان کرد: رسانه های کشور باید در تراز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی باشد و رسانه های ما نقش تعیین کننده ای در اقتصاد کشور دارند، ولی متاسفانه وقتی به تیراژ روزنامه ها و تیترها نگاه می کنیم، فقر سواد رسانه ای را به وضوح شاهد هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین خدایاری افزود: رسانه باید بتواند بسیج عمومی مردم را سوق داده وضمن مقابله با التهابات و امواج آزار دهنده در جامعه امیدواری را به جامعه تزریق کند ؛چراکه ملت کنونی، همان ملتی است که هشت سال جنگ تحمیلی را تحمل کرده و اکنون پس از گذشت۴۰ سال نیز در مقابل تحریم ها ایستادگی کرده است.

وی با اشاره به اهمیت انتشار اخبار امید بخش و ضمن تاکید بر اهمیت نحوه بیان مطلب و تاثیر آن در مخاطب تصریح کرد: تبلیغات در بحث رسانه از اهمیت بسیار زیادی دارد و رسانه ها باید استاندارد و آموزش دیده باشند.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.