سعید فریور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علایم اختلال طیف اوتیسم را مدت زمانی طول می‌کشد تا خانواده و فرد متخصص تشخیص دهد و با اینکه اختلال طیف اوتیسم مادام العمر است، فرد مبتلا با آموزش‌های مستمر می‌تواند از زندگی طبیعی‌تری برخوردار شود.
وی ادامه داد: هر قدر زودتر بتوان این اختلال را در یک کودک تشخیص داد، زودتر هم می‌شود از برنامه‌های درمانی برای کمک به این کودکان بهره برد.
وی اظهار داشت: همچنین هرقدر برنامه درمانی منظم‌تر و دارای ساختار دقیق‌تری باشد، می‌توان نتایج بهتری را به دست آورد.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان غربی با تاکید بر نقش آگاهسازی در کنترل اختلال طیف اوتیسم در جامعه گفت: به طور قطع همراهی خانواده ها در اطلاع از این اختلال رفتاری رو به رشد، در کنترل آن بسیار مهم است.
وی افزود: خیره شدن غیرمعمول به اشیا، رفتارهای تکراری و غیر معمول، نقص در آواسازی مناسب با سن، تاخیر در برقراری ارتباط دارای هدف و کاهش علاقه به برقراری تعامل از جمله علایم اولیه اوتیسم در نوزادی است.
فریور نقص در ارتباط و تعامل اجتماعی، علایق محدود، رفتارها یا فعالیت های تکراری، مشهود بودن علایم اختلال از حدود 18 ماهگی، مادام العمر بودن اختلال طیف اوتیسم و بهبودی نسبی در صورت غربالگری،تشخیص و توانبخشی به هنگام از خصوصیات اصلی اختلال طیف اوتیسم است.
وی بیان کرد: مراکز تشخیصی زیرنظر بهزیستی در راستای کاهش مشکلات بیماران و خانواده آنان، آماده ارائه خدمات به خانواده هاست.
به گزارش ایرنا، اختلال اوتیسم در سال های اخیر رو به رشد بوده و مراکز مختلف تشخیصی در این خصوص فعالیت دارد.
8137/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.