فاروق سخنور رییس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد در حاشیه این آیین گفت: نگهداری پرندگان وحشی در محیط های خارج از طبیعت باعث آسیب به نسل گونه های پرندگان و از بین رفتن قدرت باروری آنها می شود و بسیاری از گونه های پرندگان پس از جدایی از طبیعت و حتی بازگشت دوباره نیز نمی توانند زندگی طبیعی خود را به دست آورند.
یکی از این شکارچیان نیز گفت: اگر شکار پرندگان تداوم داشته باشد، بسیاری از گونه ها از بین می روند.
محمد احمدی نسب از همراهان قدیمی خود خواست که با شکار خداحافظی کنند و به جمع دوستداران محیط زیست بپیوندند.
یکی از دوستداران محیط زیست مهاباد نیز که نقش مهمی در گرویدن شکارچیان این شهر به جمع دوستداران محیط زیست داشت، بیان کرد: سال قبل در مجموع 85 قطعه کبک، سهره طلایی و عقاب را در دامن طبیعت رهاسازی کردیم.
ابوبکر خضری افزود: برای نگهداری و حفاظت از محیط زیست، اقشار مختلف مردم باید تلاش کنند تا این گنجینه گرانبها به خوبی حفاظت و به نسل های آینده تحویل داده شود.
به گزارش ایرنا، این افراد در نزدیکی کمپ کوهنوردی «سه کانیان» این شهرستان در آیینی این پرندگان را در دامن طبیعت رهاسازی کردند و سپس قفس های چوبی نگهداری پرندگان را شکسته و آتش زدند.
فرهنگ خداحافظی با شکار و شکستن تفنگ در چند سال اخیر در شهرهای جنوبی آذربایجان غربی با استقبال گسترده ای از سوی شکارچیان مواجه شده است.
کبک پرنده ای از راسته ماکیان سانان و زیستگاه آن دامنه های کوهستان و مناطق شیبدار صخره ای و سنگلاخی است.
شکارچیان کبک را به خاطر زیبایی و صدای دلنشین زنده گیری کرده و در محیط های خانگی نگهداری می کنند که این امر باعث از بین رفتن قدرت باروری و زاد و ولد این پرنده می شود.
شهرستان مهاباد در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و به دلیل داشتن چندین تالاب بین المللی و پناهگاه حیات وحش از زیستگاه های مهم پرندگان در شمال غرب کشور به شمار می رود.
3020/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.