هوشنگ قربانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فعالیت این گروه ها با همکاری مددکاران و تسهیلگران بهزیستی و مشارکت مجتمع خدمات بهزیستی «آفتاب مهر» این شهرستان آغاز شده است و بر اساس آن برنامه های توانمند سازی معلولان مبتنی بر ایجاد گروه های خُرد در بستری از ظرفیت های بومی و محلی اجرا می شود.
وی با اشاره به ارتباط آموزشی و مشارکتی تسهیلگران بهزیستی با جامعه معلولان در روستاها در قالب این طرح بیان کرد: براساس این برنامه پس از شناسایی معلولان، اشتغالزایی معلولان متناسب با ظرفیت های محلی ایجاد شده و شوراهای توانبخشی، گروه های خرد مالی و صندوق های مالی توان بخشی با مشارکت معلولان تشکیل می شود.
رییس اداره بهزیستی تکاب ادامه داد: گروه های خودیار توانبخشی معلولان در قالب برنامه توان بخشی مبتنی بر جامعه موسوم به (CBR) راه اندازی شده و خدمات تخصصی پنج گانه آموزش، سلامت، معاش، درمان و اشتغال به معلولان و افراد دارای ناتوانی های جسمی، ذهنی، شنوایی و بینایی ساکن در روستاهای تکاب ارایه می شود.
قربانی با بیان اینکه مددکاران و تسهیلگران فعال در طرح توانمندسازی جامعه محور افراد دارای ناتوانی های جسمی نیز از معلولان توانمند و تحصیل کرده ساکن روستاها هستند، افزود: اجرای این طرح موجب تسریع در توانمند سازی معلولان و خانواده های آنان و خوداشتغالی مبتنی بر ظرفیت های محلی خواهد شد.
قربانی با اشاره به فعالیت مستمر گروه خودیار توان بخشی معلولان در 45 روستای تکاب های اظهار داشت: تلاش می کنیم این طرح سال آینده در 45 روستای دیگر این شهرستان اجرا شده و صندوق های مالی معلولان و گروه های خرد مالی نیز در این روستاها تشکیل شود.
به گزارش ایرنا، تکاب با 81 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است و 710 معلول کم توان جسمی و ذهنی از جمله 90 نفر دانش آموز معلول تحت پوشش اداره بهزیستی این شهرستان هستند.
7514/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.