محمدمهدی شهریاری روز یکشنبه در جلسه شورای اشتغال آذربایجان غربی افزود: در کل کشور 120 هزار میلیارد ریال در مرحله نخست و 180 هزار میلیارد در مرحله دوم به این امر اختصاص یافته که سهم استان با این ارقام به چهار درصد می رسد.
وی اضافه کرد: البته با توجه به عملکرد مناسب آذربایجان غربی در جذب تسهیلات مرحله اول، قرار است در مرحله دوم بخشی از سهم استان های کم کارکرد به این استان اختصاص داده شود.
وی بیان کرد: رتبه آذربایجان غربی با تلاش فرمانداران، مدیران بانک های عامل و نهادهای مسوول در مرحله نخست طرح اشتغال پایدار روستایی قابل توجه بود که باید این روند در مرحله دوم نیز ادامه یابد.
استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: در مرحله اول 2 هزار و 900 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در این استان پرداخت شد که 148 درصد رقم تخصیصی به کارگروه استانی بود.
شهریاری همچنین با اشاره به پرداخت یکهزار و 350 میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح اشتغال فراگیر گفت: برخی بانک ها در این خصوص همکاری خوبی نداشتند که باید در این خصوص تجدیدنظر کنند.
وی بر تغییر رسته های در نظر گرفته شده در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی تاکید کرد و افزود: حمل و نقل، ترافیک و لجستیک از جمله بخش هایی است که می تواند ارزش افزوده خوبی برای استان داشته باشد و در صدد هستیم به این بخش ها نیز تسهیلات لازم اعطا شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه سیاست استان اعطای تسهیلات به گاوداری های سنتی نیست، اضافه کرد: کمیته های شهرستانی نباید با طرح های تاسیس گاوداری های با کمتر از 150 راس موافقت کنند.
رضا حسینی همچنین بر همکاری بیش از پیش بانک ها در آذربایجان غربی تاکید کرد و ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از بانک ها سهم حداقل 85 درصدی مصارف به منابع خود را رعایت نکرده اند که این امر قابل قبول نیست.
وی بیان کرد: از جمله این بانک ها می توان به بانک های ملت، تجارت و ملی اشاره کرد که باید در راستای اعطای تسهیلات به بخش های مختلف به ویژه تولید و اشتغال بیش از پیش تلاش کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی نیز در این جلسه از اشتغال 38 هزار و 274 نفری در استان طی سال جاری خبر داد و گفت: این رقم در مدت مشابه سال گذشته حدود 25 هزار نفر بود.
رضا نقی زاده افزود: بخش قابل توجهی از این افزایش به اشتغال پایدار روستایی اختصاص داشته به طوری که امسال 9 هزار و 273 فرصت شغلی در این بخش ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: راستی آزمایی های مربوطه نیز در این خصوص انجام شده و صحت این میزان اشتغال مورد تایید قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، در این جلسه کارنامه بانک های عامل طرح های اشتغال پایدار روستایی و فراگیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تعدادی از طرح ها نیز بررسی شد.
طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری از اواخر سال گذشته در آذربایجان غربی کلید خورد و در حال حاضر آذربایجان غربی جزو استان های موفق در این طرح به شمار می رود.
2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.