رشید نقی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون حدود سه هزار و 600 واحد از کل این مساکن مقاوم سازی شده است.
وی اعلام کرد: واحدهای روستایی باقیمانده نیز در برنامه زمانی هشت ساله مقاوم سازی می شود.
وی تاکید کرد: کارمزد تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی تنها پنج درصد است و روستاییان می توانند از این تسهیلات تا سقف 200 و 180 میلیون ریال با بازپرداخت 15 ساله بهره مند شوند.
وی اضافه کرد: مهمترین هدف تسهیلات اعطایی برای مقاوم سازی مسکن روستایی، ایجاد مقاومت لازم برای مقابله با تلفات در حوادثی نظیر زلزله است و روستاییان می توانند برای کاهش تلفات حوادث همراهی بیشتری در این خصوص داشته باشند.
رییس بنیاد مسکن نقده گفت: از نظر بنیاد مسکن هر واحد مسکونی که در ساخت آن مشخصات کامل فنی آیین نامه 2800 مقررات ملی ساختمان رعایت نشود، مسکن غیرمقاوم تلقی می شود و نیازمند مقاوم سازی است.
نقی زاده ادامه داد: روستاییان می توانند جهت استفاده از خدمات رایگان مشاوره تخصصی در خصوص اصول فنی منطقه از این اداره کمک بگیرند تا در صورت بروز حوادث طبیعی آمار تلفات کاهش یابد.
به گزارش ایرنا نقده دارای 95 روستا بوده که 77 روستا بالای 20 خانوار و 18روستا زیر 20 هزار خانوار است و یکهزار و 193 خانوار با جمعیتی بالغ بر 37 هزار و 42 نفر در این روستاها زندگی می کنند.
پایه چنین طرح هایی در کشور از سال 1362 و تحت عنوان، روان بخشی روستاها در یکی از نقاط روستایی شهرستان شهرکرد و توسط وزیر مسکن و شهرسازی وقت به اجرا گذاشته شد و در سال های بعد به خصوص از سال 1366 توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با جدیت تمام پیگیری شد .
9918/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.