به گزارش ایرنا، علی مکرمی روز سه شنبه در جریان بازدید از دومین عملیات اعزام بیماران این شهرستان با بالگرد امداد هوایی اظهار داشت: راه اندازی امداد هوایی نقطه عطف ارایه خدمات درمانی در تکاب به شمار می رود که موجب تسریع در درمان بیماران اورژانسی شده است.
وی با بیان اینکه اورژانس هوایی دستاورد جدیدی در بخش درمانی این شهرستان به شمار می رود، ادامه داد: بیماران اورژانسی و بدحال پیش از راه اندازی اورژانس هوایی به صورت جاده ای با آمبولانس به شهرهای همجوار اعزام می شدند و با توجه به سخت گذر بودن منطقه و ضرورت انتقال سریع، خطرها و مشکلات فراوانی برای بیماران و کادر درمانی به وجود می آمد.
مکرمی بیان کرد: راه اندازی اورژانس هوایی که حاصل هماهنگی و تلاش وزارت بهداشت، استانداری آذربایجان غربی و نماینده این شهرستان در مجلس به شمار می رود، زمینه تسریع و بهبود در ارایه خدمات درمانی در تکاب را فراهم کرده است.
فرماندار تکاب اضافه کرد: با راه اندازی این اورژانس، بیماران در کمتر از یک ساعت به مراکز درمانی استان زنجان منتقل می شوند و تحت درمان قرار می گیرند.
مکرمی افزود: فعالیت اورژانس هوایی در تکاب موجب ارتقای شاخص ها و ارایه خدمات درمانی به بیماران و توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان در این شهرستان شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون 2 ماموریت توسط این اورژانس در تکاب با موفقیت انجام شده است، گفت: در این ماموریت های هوایی 2 بیمار بدحال اورژانسی با امداد هوایی به مراکز درمانی استان زنجان اعزام و با کاهش خطرپذیری تحت درمان قرار گرفتند و به خدمات درمانی مجهز دسترسی یافتند.
به گزارش ایرنا، عصر امروز یک زن 55 ساله ساکن تکاب که دچار عارضه مغزی شده بود با تشخیص پزشکان اورژانس تکاب به علت آنکه امکان اعزام جاده ای وی وجود نداشت با بالگرد امداد هوایی هوانیروز به بیمارستان آیت الله موسوی زنجان اعزام شد.
هفته گذشته نیز یک مرد 38 ساله که در سانحه رانندگی مجروح و دچار خونریزی شدید شده بود با حضور به موقع اورژانس هوایی استان زنجان نجات یافت و تحت مداوا قرار گرفت.
تکاب با اقدامات و هماهنگی های انجام شده با دانشگاه های علوم پزشکی آذربایجان غربی و زنجان و از یک ماه پیش زیرپوشش خدمات اورژانس هوایی این استان قرار گرفته است.
این شهرستان با 81 هزار نفر جمعیت در منطقه ای کوهستانی در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای جاده های سخت گذر است و با توجه به فاصله 330 کیلومتری آن با مرکز آذربایجان غربی(ارومیه)، انتقال و اعزام بیماران اورژانسی برای دریافت خدمات درمانی به صورت زمینی مدت زمان زیادی را طلب می کند.
تکاب در فاصله 230 کیلومتری زنجان واقع شده و با توجه به وضعیت مطلوب تر راه های دسترسی تکاب و زنجان هم اینک نیز بسیاری از شهروندان برای انجام امور درمانی خود به این شهر مراجعه می کنند.
7514/6185/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.