غلامرضا عبده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 9 هزار و 343 نفر از این تعداد از جاذبه های تاریخی - فرهنگی، 120 هزار نفر از جاذبه های تاریخی و 583 هزار نفر نیز از جاذبه های دست ساز و مراکز تجاری همچون بازارچه های این شهرستان بازدید کرده اند.
وی ادامه داد: بیشترین تعداد گردشگران به ترتیب از سد مهاباد، غار آبی سهولان، بازارچه ها و تالاب بین المللی کانی برازان بازدید کرده اند.
وی با اشاره به اقامت 138 هزار و 55 نفر در این شهرستان طی سال جاری بیان کرد: 28 درصد اقامت کنندگان در مدارس و خانه معلم، 35 درصد در اقامتگاه های موقت شامل چادر و کانکس، پنج درصد در بوستان ها و بقیه در هتل ها و مهمان پذیرها اقامت کردند.
وی اضافه کرد: تعداد اقامت کنندگان در مهاباد نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 70 درصد کاهش پیدا کرده که افزایش هزینه های جاری و گرانی از علل مهم این امر است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری در دولت تدبیر و امید اظهار داشت: این ظرفیت باید در حوزه های تولید و اشتغال مدنظر قرار گیرد که در این راستا اعطای مجوز به مراکز اقامتی بوم گردی به متقاضیان با هدف توسعه گردشگری روستایی و اشتغال زایی در دستور کار قرار دارد.
عبده یادآوری کرد: سامانه 09629 به صورت شبانه روزی آماده ارایه اطلاعات، پاسخگویی به شکایات و شنیدن پیشنهادات مسافران و گردشگران است.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی رتبه نهم گردشگری در میان استان های کشور را دارد و یکی از اصلی ترین مقاصد گردشگران این استان شهر مهاباد است.
مهاباد 92 اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار سهولان، تالاب کانی برازان، موزه و حمام میرزا رسول، تخته سنگی فقره قا، برده کنته و مسجد جامع از مهم ترین اثرهای تاریخی و جاذبه های گردشگری این شهرستان است.
9903/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.