اسکندر عبدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: هم اکنون در این شهرستان 322 هکتار زمین زراعی به کاشت انواع سبزی از جمله سبزی های برگی اختصاص یافته است که به طور میانگین از هر هکتار بیش از 35 تُن انواع سبزی برداشت می شود.
وی ادامه داد: کشت سبزی در این شهرستان یک نوع زراعت خانوادگی به شمار می رود و همه اعضای یک خانواده در تولید آن با هم مشارکت دارند.
عبدی تعداد بهره برداران سبزی در این شهرستان را 500 خانوار با میانگین چهار نفر در هر خانواده اعلام کرد و گفت: هم اکنون برای 2 هزار نفر در این زمینه اشتغال ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: از مجموع سبزی های تولید شده در بوکان 2هزار و 500 تا سه هزار تُن آن در این شهرستان به مصرف می رسد و مابقی آن به شهرهای بانه و سقز در استان کردستان، پیرانشهر، سردشت، تکاب، مهاباد، تکاب و شاهین دژ در آذربایجان غربی و چند شهر دیگر در آذربایجان شرقی ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی بوکان گفت: کشت سبزی در این شهرستان علاوه بر اشتغال خانوارهای بوکانی برای 2 هزار نفر نیز نیز به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.
به گزارش ایرنا، بوکان با 110 هزار هکتار زمین زراعی یکی از قطب های مهم کشاورزی در آذربایجان غربی به شمار می رود و به دلیل آنکه بیشترین میزان تولید گندم استان را دارا می باشد به انبار غله مشهور است.
70 درصد شاغلان این شهرستان در زمینه کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند.
بوکان با 251هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی به شمار می رود.
7510/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.