علی مکرمی روز چهارشنبه پس از نشستی که با گروهی از سرمایه گذاران چینی داشت، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پتانسیل های بالقوه تکاب در بخش های مختلف از جمله بخش معادن طلا و سنگ و گردشگری افزود: ظرفیت ها و توانمندی های تکاب از جمله معادن غنی طلا و سنگ و جاذبه های متعدد و متنوع گردشگری زمینه ای مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی است.
وی با استقبال از حضور سرمایه گذاران خارجی برای توسعه بخش صنعت و معدن، گردشگری و ایجاد اشتغال در این شهرستان اظهار داشت: تلاش می کنیم با بهبود زیرساخت ها، بسترها و شرایط لازم برای حضور سرمایه گذاران خارجی در تکاب را فراهم کرده تا از این مسیر شاهد رونق اقتصادی و ایجاد تولید و اشتغال در شهرستان باشیم.
فرماندار تکاب با اشاره به تمایل سرمایه گذاران چینی برای حضور در بخش معدن و گردشگری تکاب ابراز امیدواری کرد تا از فرصت حضور سرمایه گذاران خارجی در راستای توسعه و پیشرفت این شهرستان استفاده شود.
مکرمی اضافه کرد: دستگاه های اجرایی مرتبط باید زمینه حضور و فعالیت سرمایه گذاران خارجی و تسهیل فرآیند تولید را فراهم کنند.
به گزارش ایرنا، سرمایه گذاران چینی به منظور بررسی فرصت های سرمایه گذاری و ایجاد طرح های توسعه ای در بخش معدن و گردشگری به تکاب سفر کرده اند.
این گروه سه نفره از سرمایه گذاران چینی که سابقه فعالیت در سایر مناطق کشور را نیز دارند روز چهارشنبه با فرماندار تکاب دیدار و گفت و گو و آمادگی خود برای فعالیت در این شهرستان اعلام کردند.
به گزارش ایرنا، در چند سال اخیر معادن و کارخانه های طلا و صنعت گردشگری و صنایع دستی به عنوان 2 محور توسعه شهرستان تکاب مطرح شده است.
تکاب دارای 2 معدن بزرگ طلا در مناطق زره شوران و آقدره با ذخیره بیش از 100 تن طلا است که هم اکنون سه واحد تولید و فرآوری طلا با یکهزار و 800 نفر نیروی کار در این معادن فعالیت می کند.
معدن طلای زرشوران از بزرگترین معادن طلای کشور و کارخانه تولید و فرآوری طلای زرشوران نیز به عنوان بزرگترین واحد صنعتی فرآوری طلا در خاورمیانه مطرح است.
تکاب همچنین با دارا بودن ذخایر غنی معادن سنگ های تزیینی و ساختمانی به عنوان قطب معدنی آذربایجان غربی شناخته شده و اکنون 23 معدن سنگ در آن فعال هستند.
علاوه بر این تکاب دارای 160 اثر طبیعی و تاریخی ثبت شده است و مجموعه میراث جهانی و گردشگری تخت سلیمان که در 45 کیلومتری شمال شرقی تکاب واقع شده و در سال 1382 در فهرست آثار میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده از مهترین آثار تاریخی کشور است که ظرفیت مهم و بستری مناسب برای توسعه صنعت گردشگری این شهرستان است.
این محوطه تاریخی سالانه پذیرای بیش از 50 هزار گردشگر داخلی و خارجی است اما از زیرساخت های گردشگری مناسب برخوردار نیست.
7514/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.