گلناز کریم زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برای بهره برداری از واحد پرورش زالو در چایپاره حدود سه میلیارد ریال هزینه شده است، افزود: در دوره نخست تولید که 14 ماه به طول می انجامد، حدود 6 هزار زالو برداشت می شود.
وی اضافه کرد: پس از پایان دوره اول میزان تولید این واحد به بیش از 50 هزار زالو در هر دوره خواهد رسید و وابستگی به کشورهای همسایه کاهش خواهد یافت.
وی با تاکید بر اینکه مصرف آب در این واحد تولیدی در مقایسه با سایر مراکز صنعتی به شدت کاهش می یابد، بیان کرد: برای راه اندازی آن با 300 مترمربع مساحت، یک میلیارد ریال تسهیلات بانکی از صندوق کارآفرینی امید دریافت شده است.
این کارآفرین ادامه داد: با بهره برداری از این واحد صنعتی در شهرستان چایپاره برای 15 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم زمینه اشتغال ایجاد می شود.
وی با اشاره به چالش های پیش روی این واحد تولیدی، گفت: برخی مسوولان به دلیل جدید بودن طرح در منطقه، علاقه چندانی به حمایت از آن ندارند.
وی با اشاره به اینکه کشور عراق از بازارهای هدف صادرات زالوی درمانی است، بیان کرد: با حمایت مسوولان می توان تولید این محصول را افزایش داد و به جای واردات، صادرات زالوی درمانی را از آذربایجان غربی آغاز کرد.
این بانوی کارآفرین به ضرورت توسعه این واحد هم اشاره کرد و گفت: سه هزار مترمربع زمین برای توسعه آن مورد نیاز بوده که تملک آن نیازمند همکاری منابع طبیعی است.
به گزارش ایرنا خاصیت بالای درمانی زالو در طب سنتی و تولید فرآورده هایی چون انواع پماد و دارو، فعالیت در عرصه پرورش زالو را به صنعتی درآمدزا، پایدار و سودآور تبدیل کرده است.
بهره گیری مردم از طب سنتی و زالو درمانی، احتیاج به پرورش این موجود زنده را در سال های اخیر افزایش داده و نتیجه آن هم بیشتر شدن مراکز تولید و تکثیر زالو در استان های مختلف کشور است.
9918/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.