جعفر علیزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال زراعی گذشته در مجموع 110 هکتار از مزارع آبی این شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافته بود که کشاورزان مهابادی توانستند به طور میانگین 45 تُن محصول از هر هکتار برداشت کنند.
وی با اشاره به مشکلات مختلف پیازکاران این شهرستان افزود: مشکل اصلی پیازکاران نوسان قیمت و نبود انبارهای مناسب برای ذخیره و نگهداری این محصول در شهرستان است.
علیزاده یادآور شد: با توجه به مصرف بالای این محصول در بین شهروندان و امکان صادرات این محصول به شمال عراق، تمایل کشاورزان برای کشت این محصول بیشتر شده است.
به گزارش ایرنا پیاز در فصل بهار و تنها به صورت آبی کشت می شود و در طول تابستان نیازمند چندین نوبت آبدهی است و در اواخر شهریور ماه برداشت می شود.
در مهاباد 2 رقم پیاز یکی برای استفاده از برگ سبز آن و دیگری برای استفاده از ریشه کشت می شود که رقم اول در طول تابستان و در چندین نوبت برداشت می شود.
عملیات کاشت، داشت و برداشت این محصول در مهاباد به صورت سنتی انجام شده و همین امر باعث بالا رفتن قیمت تمام شده محصول می شود.
مهاباد دارای بیش از 80 هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی و باغی است؛ 62 هزار هکتار از مزارع این شهرستان در سال زراعی گذشته به کشت محصولات مختلف اختصاص یافت که 52 هزار هکتار آن به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت شده بود.
3020/6185/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.