رئیس سازمان فرآورده های کشاورزی شهرداری ارومیه گفت: بسته بندی صحیح و استاندارد حلقه مفقوده صادرات محصولات کشاورزی استان است.
ولی مناف زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی با اشاره به مقوله توسعه صادرات محصولات کشاورزی، اظهار کرد: محصولات کشاورزی آذربایجان غربی از کیفیت خوبی برخودارند اما در مقوله بسته بندی محصولات جهت عرضه و رقابت در بازار رنج می برد که در این راستا از سرمایه گذاران دعوت می شود در بحث توسعه صادرات محصولات کشاورزی و بحث سورتینگ میوه ورود کنند و از این رو مکانی برای این امر در میدان میوه و تره باره تعبیه شده است.
وی با بیان اینکه میدان میوه و تره بار ارومیه از آن جایی که متولی فروش میوه و تره بار است، در راستای بسترسازی صادرات محصولات جهت حمایت از کشاورزان و رونق اقتصادی در شهر قدم برداشته و در این باره نقش اساسی بر عهده دارد افزود: سال گذشته با ورود در بحث توسعه صادرات سیب توانستیم صادرات آن را از 35 هزار تن به 300 هزار تن در سال ارتقاء دهیم .
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل مزاحم شهری و فرآوردهای کشاورزی شهرداری ارومیه با بیان اینکه درحال حاضر و در فصل میوه های فصلی بیش از 2000 تن میوه طی هر روز به محل میدان میوه و تره بار وارد می شود، گفت: اوج ورود میوه به میدان طی ماه های شهریور و مهر ماه با برداشت محصولات سیب و انگور افزایش می یابد که بر این اساس ورود به مقوله صادارات حیاتی است .
مناف زاده عنوان کرد: شناسایی بازارهای هدف و بازاریابی محصولات کشاورزی، توسعه زیر ساخت های صادرات چون حمل و نقل، اتخاذ تمهیدات ویژه در گمرک جهت تسریع در خروج کامیون های حمل بار به دلیل فاسد نشدن میوه ها، پیشنهاد خط هوایی برای صادرات و اتخاذ بسترهایی جهت سورتینگ و بسته بندی محصولات کشاورزی از جمله اقدامات در بحث صادرات محصولات کشاورزی است.
وی با اشاره به ورود سرمایه گذاران در بحث توسعه محصولات کشاورزی، تصریح کرد: ظرفیت ها و فرصت های سرمایه گذاری نوشته شده و آماده برای ورود سرمایه گذاران به این موضوع است.
رئیس سازمان فرآورده های کشاورزی شهرداری ارومیه در ادامه با اشاره به راه اندازی تجارت الکترونیک در بازار خرید و فروش میوه ارومیه در آینده یادآور شد: رشد سریع اینترنت موجب ترویج و پیشرفت بیشتر درتوان و پتانسیل تجارت الکترونیک شده و اینترنت و تجارت الکترونیکی زندگی مصرفی وکسب وکار سنتی را متحول کرده که ورود آن در حوزه کشاورزی نیز باعث توسعه اقتصادی و به ویژه توسعه صادرات می شود .
مناف زاده با بیان اینکه راه اندازی تجارت الکترونیک در عرضه میوه منجر به بازاریابی محصولات کشاورزی می شود ، بیان کرد: بازاریابی از طریق اینترنت توانمندی و قابلیت های خاص را برای همه را فراهم می کند.
انتهای پیام