غلامرضا اصغری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: برخورد با این متخلفان با هماهنگی مسوولان قضایی در کشور صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: این سایت ها ادعاهای دروغینی در خصوص درمان سرطان، تقویت قوای جنسی، درمان ناباروری، لاغری و موضوعات دیگر ارائه می کنند که صحیح نیست و با آنها برخورد می کنیم.
وی ادامه داد: مراکز غیرمجاز طب سنتی با تبلیغات اغواکننده و بسیار گران به سلامت مردم آسیب می‌زنند و سیاست ما توسعه طب سنتی در چارچوب سیاست ‌های کلی نظام سلامت و جلوگیری از این تخلف ‌هاست.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: برخی عطاری ها یا مراکز طب سنتی نیز در کشور وجود دارند که به صورت غیرمجاز و یا به صورت مراکز توصیه ای اقدام به درمان مراجعه کنندگان با ساخت ترکیبات چندگیاه دارویی می کنند که این اقدام تخلف است.
وی اضافه کرد: با ترویج و استفاده مناسب از طب ایرانی سنتی می توانیم این طب را به برند درمانی کشورمان در جهان تبدیل کنیم.
اصغری بیان کرد: طب ایرانی سنتی مکمل طب رایج است و می تواند بسیاری از بیماری ها را که به صورت کامل در طب رایج درمان نمی شود، درمان کند.
اصغری افزود: این سازمان آمادگی لازم برای گسترش سلامتکده ها در نقاط مختلف کشور با تسهیل شرایط اداری و اعطای تسهیلات مالی به افراد متقاضی را دارد.
وی اضافه کرد: ایجاد مرکز طب ایرانی سنتی باید توسط شخصی که پزشک عمومی است و سابقه درمان دارد، انجام شود و تمام مراحل درمان در طب ایرانی سنتی باید استاندارد باشد.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: باید دوره های آموزشی طب ایرانی سنتی برای تمامی پزشکان عمومی در کشور برگزار شود تا این طب در بین اعضای جامعه پزشکی رواج یابد.
به گزارش ایرنا، براساس سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه سلامت و در بندهای 12-2 و 12-4 نظارت بر خدمات طب سنتی به‌عهده وزارت بهداشت است و استانداردسازی و روزآمد کردن روش‌های طب سنتی و ایرانی را باید وزارت بهداشت انجام دهد و به این منظورمردم فقط به مراکز مجاز طب سنتی بایدمراجعه کنند.
8137/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.