علیرضا نوروزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اثر با تکنیک میکس مدیا‌ /‌ترکیب مواد/ خلق شده است و هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره 17 و 18 شهریور سال جاری آثار خود را به گالری پردیس ملت در تهران تحویل می دهند.
وی ادامه داد: این جشنواره هر سال همزمان با 21 سپتامبر /30 شهریور/، روز جهانی صلح در رشته های نقاشی، عکاسی، مجسمه و چیدمان، ویدئو آرت، موسیقی و پرفورمنس برگزار می شود.
به گزارش ایرنا حمید بهجت متولد 1355 در ارومیه بوده و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری است؛ وی کیوریتور مستقل، آرشیتکت، مجسمه ساز، عضوانجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران و عضو مرکز توسعه هنرهای تجسمی معاصرایران است.
این هنرمند در سال 1393 نشان درجه 3 هنری را از شورای ارزشیابی هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد و نشان ملی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را در 1393 دریافت کرده است.
وی همچنین نشان نقره ای مولوی را در سال 1389 از «اسین چلبی» از نوادگان مولانا در کنگره بین المللی شمس تبریزی در خوی دریافت کرده است.
شرکت در بیش از 30 نمایشگاه گروهی، انفرادی، فستیوال واکسپوهای هنری در ایران، ترکیه و آذربایجان و کسب عناوین، جوایز و دیپلم افتخار از جشنواره های مختلف هنری در رشته های مجسمه سازی وعکاسی در کارنامه هنری وی به چشم می خورد.
داوری جشنواره های ملی و استانی و چاپ مقالات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت های حمید بهجت است.
چاپ شعر در کتاب سال شعر انتشارات بابان در سال های1394 و 1395 و همچنین کتاب شعر «اندوه سیاوشان» در سوگ شهیدان آتش نشان 1396 از جمله فعالیت های این هنرمند در شاخه ادبیات است.
به گزارش ایرنا خلق هنر، راهی برای تصور کردن آینده، ایجاد ارتباط، پرورش فهم و شعور، ایجاد همدلی، ایجاد دوستی، ابراز احساسات، ایجاد اعتماد به نفس، یادگیری نحوه انعطاف پذیری و روشن فکری، قرار گرفتن در معرض ایده های مختلف و یادگیری برای گوش دادن به نظرات دیگران و نیز همکاری های مشترک است و همه این ویژگی ها به ترویج صلح در جهان کمک می کند.
قدرت هنر برای ترویج صلح در ماهیت احساسی آن نهفته است؛ هنر می تواند در القای احساس تاثر و ویرانی ناشی از جنگ به مردم کمک کرده و تمایل و تعهد برای پایان دادن به جنگ و کار برای صلح را در آنان ایجاد کند.
همه هنرها از جمله موسیقی، تئاتر، ادبیات، شعر، فیلم، هنرهای تجسمی نظیر نقاشی، چاپ، پوستر، مجسمه سازی و عکاسی در ایجاد این احساس سهیم است.
7129/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.