رحیم ایزدمهر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این انبار بیش از سه هزار لیتر نوشیدنی غیرقابل مصرف شامل دوغ و سایر نوشیدنی ها انباشت شده بود.
وی ارزش ریالی این مواد غیر قابل مصرف را 100 میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد: این مواد در سطح عرضه و به دلیل انقضای تاریخ مصرف، جمع آوری و در محل دفن زباله شهری معدوم شد.
کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت بوکان گفت: با اجرای طرح های ضربتی نظارت و کنترل به ویژه در ایام تعطیلات خاص به شدت از تلاش سودجویان برای عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی در اماکن توزیع مواد غذایی جلوگیری می شود.
وی به شهروندان توصیه کرد از دستفروشان و عرضه کنندگان مواد غذایی در مکان های غیر بهداشتی به هیچ عنوان مواد غذایی خریداری نکنند.
وی از همه همشهریان خواست در هنگام خرید مواد غذایی، به مشخصات 9 گانه درج شده بر روی بسته بندی شامل تاریخ تولید، تاریخ مصرف، شماره پروانه بهره برداری، نام محصول، شرایط نگهداری، سری ساخت، آدرس تولید کننده، وزن و نام کشور سازنده توجه و هر گونه تخلفات بهداشتی را به شماره تلفن 46234066 اعلام کنند.
به گزارش ایرنا، از ابتدای سال جاری تاپایان مرداد در این شهرستان بیش از 9 تن انواع مواد غذایی غیرقابل مصرف، تاریخ مصرف گذشته و بدون مشخصات بهداشتی با حضور مسوولان معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
7510/ 3020/ 2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.