حکیمه انتظاری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دهیاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم روستا و مسوولان اجرایی، باید زمینه مشارکت روستاییان در طرح ها و برنامه های دولت در روستاها را فراهم کنند تا این برنامه ها به نحو مطلوب عملیاتی شود.
وی استفاده از امکانات رفاهی و اجتماعی را حق تمامی روستاییان عنوان کرد و افزود: به کمک دهیاران در تلاشیم تا زیرساخت های توسعه را در روستاهای بخش مرکزی فراهم کرده و عمران و آبادانی را در روستا های توسعه دهیم.
انتظاری به طرح های در دست اجرا در روستای مغانجیق این بخش اشاره کرد و افزود: آسفالت ریزی بیش از 3 هزارمترمربع از معابر این روستا با اعتبار یک میلیارد و یکصد میلیون ریال در دست اجراست.
وی ادامه داد: عملیات زیرسازی و تملک برخی ساختمان ها در مسیر اجرایی این پروژه با همکاری اهالی این روستا به اتمام رسیده است.
وی افزود: وی دهیاران باید بر هر گونه ساخت و ساز در محیط روستا و تفکیک اراضی روستایی نظارت داشته باشند و روستاییان را برای اخذ مجوزهای لازم به بخشداری ها معرفی کنند.
بخش مرکزی مراغه با 74 روستا دارای 68 هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با 219 نفر عضو و 68 روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.