به گزارش ایرنا، حمید شکری روز سه شنبه در بازدید از یک واحد تولیدی صنایع دستی افزود: با توجه به ارزش افزوده بالای هنرهای دستی، مشکلات پیش روی این واحدها احصا و برای رفع آنها تدابیر مناسبی توسط دستگاه های متولی اتخاذ خواهد شد.
وی ادامه داد: این واحدها با ایجاد اشتغال برای خانواده ها به ویژه زنان در خانواده ها، زمینه ساز رونق کسب و کار و نیز تامین بخشی از هزینه های خانواده ها هستند و باید حمیات شوند.
وی اضافه کرد: این واحد تولیدی صنایع و هنرهای دستی، به عنوان یک واحد کارآفرین توانسته زمینه اشتغال حدود 200 نفر از بانوان این شهر را فراهم سازد و الگویی برای کارآفرینی و اشتغال در این زمینه باشد.
شکری با اشاره به حمایت از تولیدات هنرهای دستی در شهرستان گفت: برای این منظور روند ارائه تسهیلات برای این واحدها تسهیل و از ظرفیت آنها برای توسعه کسب و کار و گردشگری استفاده خواهد شد.
وی از تخصیص یک غرفه برای صنایع دستی مراغه در نمایشگاه بین المللی گردشگری ایران خبرداد و افزود: از ظرفیت کارآفرینان این عرصه برای معرفی و شناساندن ظرفیت های سرمایه گذاری و جذب گردشگر در این نمایشگاه استفاده می شود.
مدیر این واحد تولیدی نیز گفت: این واحد تولیدی توانسته زمینه اشتغال برای بانوان در منازل را فراهم کرده و اکنون نیز در حال راه اندازی یک واحد کارگاهی روستایی تولید هنرهای دستی مبتنی بر سنگ های قیمتی است.
همیلا زنبوری افزود: در راستای ایجاد برند برتر در زمینه هنر سنگ های تزئینی و قیمتی، این شرکت به عنوان تنها صادر کننده کشوری فعال در این عرصه توانسته 6 گواهی بین المللی کیفیت را از مراجع جهانی کسب کند.
وی ادامه داد: این شرکت همچنین به عنوان صادرکننده صنایع دستی پس از چند سال صادرات، از ابتدای سال برای اولین بار عرضه داخلی محصولات ساخته شده خود را نیز آغاز کرده است.
وی اضافه کرد: سرمایه گذاری در بخش های صنایع دستی با مشارکت سایر بخش ها و صنایع خصوصی از جمله اهداف آتی این واحد تولیدی است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.