به گزارش ایرنا، علی عباسی روز یکشنبه در نشست علنی شورای شهر مراغه به توسعه ساخت و ساز در شهرستان اشاره کرد و گفت: این شورا در راستای حل مشکلات انبوه سازان و توسعه ساخت و ساز در شهرستان اقدامات اساسی انجام داده است.
وی افزود: ساخت و ساز یکی از بخش های اشتغالزاست از این رو شورا به دنبال حمایت همه جانبه از این بخش است.
عباسی همچنین به مشکلات برخی محلات مراغه اشاره کرد و افزود: با تملک برخی از ساختمان ها در محلات قدیمی شهر، مشکل تردد در آن ها حل خواهد شد.
وی به مشکلات منطقه یوسف آباد مراغه نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه این منطقه محل تردد ماشین آلات سنگین کارخانه کاوه سوداست مشکلات ترافیک و حمل و نقل این منطقه نیز به زودی ساماندهی و رفع خواهد شد.
وی به عملیات احدادث بیمارستان خصوصی در مراغه نیز اشاره کرد و افزود: با احداث و بهره برداری از بیمارستان خصوصی، زمینه های اشتغال و توسعه و آبادانی شهرستان فراهم می شود.
عباسی اضافه کرد: با بهره برداری از این طرح نیاز درمانی منطقه تامین و مراغه به عنوان قطب درمانی منطقه معرفی و تبدیل می شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی شورا نیز در این جلسه گفت: در راستای تسهیل صدور پروانه ساختمانی، انبوه سازان می توانند در ازای مبلغ عوارض و پروانه ساختمانی از واحدهای در دست ساخت خود با شرایط خاص و با توجه به ضوابط قانونی نسبت به تسویه اقدام کنند.
وی به نصب علائم ترافیکی در محله گلستان اشاره کرد و افزود: با بهره برداری و شروع به کار پارک آنالار در این محله و با توجه به ضرورت ساماندهی ایمن منطقه و اتصال آن به محله گلشهر علائم ترافیکی در این محله نصب شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر نیز در این جلسه گفت: کتابی با عنوان مراغه کهن شهر ایران در دو جلد و با بیش از یک هزار و 700 صفحه به قلم مسعود غلامیه نویسنده مراغه ای آماده چاپ است.
ناظم عزیزی با درخواست کمک از نهادها و سازمان های متولی فرهنگ شهرستان برای چاپ این کتاب گفت: این کتاب به عنوان دانشنامه مراغه در موضاعات مختلف از جمله وجه تسمیه مراغه، شرایط آب و هوایی و جغرافیایی شهرستان، مراغه در گذر تاریخ و قبل از اسلام، و تاریخ معاصرمراغه تا سال 57 نگاشته شده است.
وی نرخ بیکاری در مراغه را بالا عنوان کرد و افزود: شهرستان مراغه در نرخ بیکاری در شمالغرب کشور رکوردار است که نبود زیرسازی های مناسب، نبود تعامل سازمان ها و حاشیه سازی از اصلی ترین عامل ها در رشد نرخ بیکاری در شهرستان است.
وی نقش اصحاب رسانه در حل مشکلات بیکاری و جذب سرمایه گذار در مراغه را موثر توصیف کرد و گفت: ورود مطبوعات و اصحاب رسانه به این موضوع می تواند راهگشا باشد.
شهر مراغه به عنوان بزرگترین شهر آذربایجان شرقی بعد از تبریز حدود 180 هزار نفر جمعیت دارد این شهر در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی و 607 کیلومتری تهران قرار گرفته و در ابتدای دوران فرمانروایی ایلخانان مغول، پایتخت این سلسله بوده است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.