به گزارش روز دوشنبه ایرنا، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک در شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی برگزار شد،‌ اظهار داشت: برای رفع مشکلات اقتصادی کشور همه مسئول هستند و نباید تنها منتظر اقدام دولت بود.
وی ادامه داد: باید همه آحاد جامعه از مسئولان گرفته تا همه مردم دست به دست هم دهند و برای رفع مشکلات اقتصادی اقدام کنند.
امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: جلسه و بازدید امروز از آن جهت خوشحال کننده است که همه صنایع با وجود مشکلات متعدد، با کار و تلاش به آینده امیدوارند و به هیچ وجه قصد عقب نشینی از خط اول جنگ اقتصادی را ندارند.
حجت الاسلام آل هاشم اظهار داشت: بر اساس تاثیرگذاری صنایع کوچک در توسعه اقتصادی، کشورهای توسعه یافته در دهه های گذشته ایجاد و حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط را در دستور کار خود قرار دادند و در نهایت توانستند به توسعه و موفقیت دست یابند.
وی گفت: ظرفیت های محلی و منطقه ای صنایع کوچک و متوسط از طریق انباشت منابع مالی، کارآفرینی و پیوند با صنایع بزرگ می تواند زمینه های توسعه اقتصاد کشور را فراهم کند.
حجت الاسلام آل هاشم یکی از دلایل اهمیت حمایت از صنایع کوچک و متوسط را سهم بالای این بنگاه های اقتصادی از سهم اشتغال کل کشورها دانست و افزود: بر اساس آمار اتحادیه اروپا در سال 2012 میلادی 80 درصد ایجاد فرصت های شغلی جدید در اروپا از طریق صنایع کوچک و متوسط صورت گرفته است .
وی با اشاره به بازدید خود از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی، گفت: آن چه که در این بازدیدها و سخنرانی ها مشهود بود، وجود مشکل در تامین مواد پتروشیمی است که بطور قطع این موضوع را از طریق وزرا و مدیران این بخش پیگیری خواهیم کرد.
امام جمعه تبریز با اشاره به برخی مشکلات صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی در امر تهیه مواد اولیه، قاچاق و واردات بی رویه و مشکلات برخی قوانین در حوزه تامین اجتماعی و مالیات، گفت: پیگیر حل مشکلات صنعتگران هستیم.
وی با تقدیر از ورود مقتدرانه قوه قضائیه در برخورد با احتکار کالا در کشور تاکید کرد : این برخوردها در راستای ایجاد آرامش و امنیت بازار است و باید به طور مستمر ادامه داشته باشد تا از وارد شدن ضربه به قشر کم درآمد جلوگیری شود .
در ابتدای این جلسه نماینده های کنسرسیوم های صادراتی، صنایع کوچک، خوشه های صنعتی، واحدهای صادرات محور به بیان نظرات و مشکلات واحدهای تولیدی پرداختند.
پیش از این جلسه حجت الاسلام آل هاشم از شرکت دانش بنیان همگامان ( مرکز ارائه کننده خدمات تماس شرکت سایپا، خدمات ویژه شهروندی، رجیستری موبایل و تولیدکننده نرم افزار های موبایل با 140 نفر اشتغالزایی )، فاز توسعه شرکت پارلا منسوجات ( تولیدکننده انواع پرده های توری با 180 نفر اشتغالزایی و 20 میلیون دلار سرمایه گذاری )،‌ واحد صنعتی سوپربایند ( تولیدکننده انواع لوازم اداری با 20 نفر اشتغال زایی ) و شرکت آکپا ایران کیش ( تولید کننده پروفیل های آلومینیوم با سرمایه گذاری 600 میلیارد ریالی و اشتغالزایی 240 نفر ) بازدید کرد.
آذربایجان شرقی با 3.9 میلیون نفر جمعیت دارای 37 شهرک و 17 ناحیه صنعتی است.
6132/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.