به گزارش ایرنا، حمید شکری روز دوشنبه در بازدید از مجتمع صنعتی کاوه سودا مراغه افزود: تلاش و اهتمام واحدهای صنعتی این شهرستان از جمله گروه صنعتی کاوه در راه اندازی خطوط و واحدهای جدید تولیدی در آینده نزدیک می تواند مشکل بیکاری و رکود اقتصادی منطقه را رفع کند.
وی ادامه داد: حمایت از فعالیت های اقتصادی و کارآفرین واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان اولویت اصلی دولت تدبیر و امید و مدیران شهرستانی بوده و در این راستا اقدامات موثری در حال انجام است.
وی با اشاره به ظرفیت های مناسب این شهرستان برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش صنعت اضافه کرد: از ایجاد خطوط جدید تولید و واحدهای تولیدی در این شهرستان حمایت کامل می شود.
وی افزود: وجود کارخانه و مجتمع صنعتی کاوه سودا، فرصت مناسبی برای توسعه بخش صنعت و اشتغال زایی در منطقه است.
وی اضافه کرد: این واحد صنعتی با زیرساخت ها و توانمندی های مناسب خود می تواند در قالب توسعه خطوط تولید، گام های مهمی در رونق اقتصادی منطقه بردارد.
مدیر مجتمع صنعتی کاوه سودا نیز در این بازدید با اشاره به اشتغال زایی این واحد صنعتی برای سه هزار نفر گفت: هم اکنون بسیاری از کارکنان این واحد به متخصصانی کارآزموده در خطوط تولیدی تبدیل شده اند.
حسنی افزود: با توجه به طراحی خطوط تولید و راه اندازی کارخانه جدید گروه صنعتی کاوه در استان فارس، 80 درصد تجهیزات این واحد صنعتی در این مجتمع و توسط کارکنان و متخصصان این شهرستان در حال آماده سازی است.
وی با بیان اینکه بیشتر تولید کربات سدیم مجتمع صنعتی کاوه در صنایع داخلی مصرف می شود گفت: هم اکنون نیز شیشه تولیدی این مجتمع به 45 کشور جهان صادر می شود.
وی با تاکید بر توسعه خطوط جدید تولید و راه اندازی واحدهای جدید تولیدی توسط گروه صنعتی کاوه در این شهرستان افزود: با رفع مشکلات و جلب موافقت سهامداران دیگر کارخانه کاغذ این شهرستان و نیز برخی مشکلات بانکی و واردات قطعات مورد نیاز، واحد تولید بلور در این مکان راه اندازی و ایجاد خواهد شد.
وی ادامه داد: با راه اندازی احتمالی این خط تولید، زمینه اشتغال برای یک هزار و 100 نفر به صورت مستقیم فراهم خواهد شد.
وی اضافه کرد: تولید سنگ نمای نانو با بهره گیری از اخرین فناوری های روز دنیا از جمله برنامه های در دست مطالعه گروه صنعتی کاوه برای راه اندازی خطوط تولید آن در رماغه است.
وی با بیان اینکه 73 درصد تولید بلور و 60 درصد شیشه کشور در گروه صنعتی کاوه تولید می شود گفت: 40 درصد از این تولیدات به کشورهای اروپایی صادر می شود.
حسنی با اشاره به رعایت استانداردهای زیست محیطی توسط مجتمع صنعتی کاوه در مراغه افزود: با وجود برخی شایعات بی اساس، آلایندگی این واحدهای تولیدی در گسترده ای چند ده کیلومتری توسط سازمان محیط زیست در بخش آب، هوا و خاک مورد سنجش و پایش های مستمر قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، در این بازدید اعضای کانون توسعه مراغه در نشست مشترک با حضور فرماندار و مدیران مجتمع کاوه مراغه، توسعه این واحد صنعتی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، هم اکنون حدود 150 واحد صنعتی و تولیدی و بیش از 9 هزار واحد صنفی داری پروانه کسب قانونی و مجاز در مراغه فعالیت می کنند.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.