به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمدعلی آل هاشم امروز دوشنبه در دیدار مدیران و کارکنان ادارات کل بهزیستی و تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی با وی افزود: باید مواظب برخی سخنان که بر دنیا و آخرت ما خیری ندارد، باشیم و اجازه ندهیم دشمن به هدف اصلی خود، که تفرقه انداختن میان اقوام ایرانی است، دست پیدا کند.
وزیر آموزش و پرورش روز گذشته اعلام کرد: در برخی مناطق مشاهده شده است با زبان محلی به دانش آموزان آموزش داده می شود که این موضوع بسیار خطرناک است، زیرا بچه ها زبان محلی را در خانواده فرا می گیرند پس باید زبان رسمی کشور را در مدرسه بیاموزند
امام جمعه تبریز در واکنش به این اظهارات، با بیان این که خطه آذربایجان در راه حفاظت از مرز و بوم میهن اسلامی 10 هزار شهید تقدیم کرده است، اظهار داشت: مگر ممکن است این مردم به خاک و کشور خود بی‌علاقه و بی‌توجه باشند که چنین سخنانی مطرح می‌شود.
وی با اشاره به این که نقش برجسته آذربایجان در دوران‌های مختلف تاریخ ایران مانند مشروطیت و انقلاب بر کسی پوشیده نیست و مردم این خطه در همه عرصه‌ها پیشقدم بوده اند، اضافه کرد: ما در تبریز دو شهید محراب و رزمندگان نمونه فراوانی در لشکر عاشورا داریم که در جبهه‌ها، ایثار و فداکاری آنها زبانزد بود.
امام جمعه تبریز خطاب به وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تازه مردم انتظار دارند در دانشگاه‌ها برخی دروس به‌زبان مادری تدریس شود و ما نیز عشق و علاقه خود را به آذربایجان فراموش نخواهیم کرد.
وی به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با یکی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم اشاره کرد و گفت: رهبر عزیزمان در دیدار با خانواده آن شهید مدافع حرم که ترک‌زبان بودند، به آموزش زبان ترکی به فرزند این خانواده تأکید کردند.
امام جمعه تبریز ادامه داد: در حوزه خدمات اجتماعی و بهزیستی باید با همکاری سازمان های مرتبط از موازی کاری کاسته شود و افراد نیازمند تحت پوشش نهادهای حمایتی ساماندهی شوند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمدعلی آل هاشم روز دوشنبه در جمع مدیران و کارکنان ادارات کل تامین اجتماعی وی بر ضرورت تبیین خدمات 40 ساله انقلاب تاکید کرد و افزود: در کنار تبیین اقدام های ارزشمند دستگاه ها باید اشکالات و ضعف ها نیز برای برطرف کردن آن ها بیان شود.
وی با بیان اینکه در اسلام به شرکت در امور خیر تاکید زیادی شده است، یادآوری کرد: تعاون در امر خیر و نیکی ها از دستورهای اسلام بوده و دارای ثواب دنیوی و اخروی است.
امام جمعه تبریز همچنین بر لزوم تکریم ارباب رجوع، اختصاص یک ساعت برای شنیدن حرف مردم و زندگی همسطح با مردم و دوری از اشرافی گری و پرهیز از افراط و تفریط از سوی مدیران دستگاه ها تاکید کرد.
518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.