احمدرضا متین فر روز پنجشنبه در همایش رسانه و تبلیغ دینی در تبریز با اشاره به اینکه تغییر ارزش ها یکی از پیامدهای مهم فضای مجازی است، افزود: همین امر موجب تغییرات اساسی در سبک زندگی ایرانیان می شود و برای مقابله با چنین شرایطی باید با تبلیغ دین در رسانه ها به احیای ارزش ها کمک کرد.
وی، مشروعیت زدایی از حاکمیت را یکی از پیامدهای تغییر ارزش ها در جامعه عنوان و اضافه کرد: برای جلوگیری از شیوع و توسعه چنین پیامدهایی در کشور باید محتوای فضای تبلیغ دینی با ارتقای سواد رسانه ای و مجازی را گسترش داد.
متین فر، شبکه سازی، فرهنگ سازی، جریان سازی، گردش آزاد اطلاعات و نبود کنترل و نظارت را از ویژگی های اصلی و مهم فضای مجازی در دنیای کنونی خواند و با تاکید بر اینکه برای مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان باید شبکه سازی در حوزه تبلیغ دین به درستی درک و تقویت شود، گفت: بدون توجه به این کارکردها تبلیغ دین در رسانه ها ممکن نخواهد شد.
وی از فضای مجازی به عنوان محیطی پویا و زنده یاد کرد که اثرگذاری وسیع و آنی روی افکار عمومی دارد و افزود: گسسته، پیچیده، لایه به لایه مدیریتی، تحمیل رفتار و نبود مرز و محدودیت از جمله ویژگی های آن است.
این استاد دانشگاه امام حسین(ع) با اشاره به تاکید رهبری درباره لزوم توسعه سبک زندگی ایرانی - اسلامی، اظهار داشت: طبق فرمایش ایشان استفاده از فضای مجازی برای تحقق این هدف مهم و کلیدی است.
متین فر ادامه داد: جامعه شناسی اعتراض در 40 سالگی انقلاب اسلامی از جمله لایه های جدید جامعه است که در سایه توسعه و گسترش روز افزون فضای مجازی شکل می گیرد و برای مقابله با ترفندها و تهدیدهای دشمنان در این فضا باید با برنامه و دقیق پیش رفت و از ابزار مهم رسانه به بهترین شکل بهره برداری کرد.
وی با اشاره به اینکه لازمه بقا و ادامه حیات در عصر ارتباطات و اطلاعات و محیط های فرهنگی داشتن سواد رسانه ای است، بر تربیت رسانه ای نسل جدید در کشور تاکید کرد.
متین فر، سواد رسانه ای را کسب دانش و بینش لازم پیرامون پیام های دریافتی و قدرت تحلیل و تفسیر و ارزیابی آنها تعریف کرد که تنظیم کننده روابط فرد و جامعه است.
به گزارش ایرنا، مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این همایش با بیان اینکه تلفیق رسانه و تبلیغ دین می‌ تواند مکملی باشد تا پیام های ارزشی جهانی شود، اظهار داشت: در عرصه تبلیغ دین به رسانه هایی قوی و پویا نیاز داریم و در حوزه‌ دین نیز باید توجه داشت که رسانه منحصر به منبر و مسجد نیست.
حجت‌الاسلام شهاب‌الدین حسینی افزود: در عصر انفجار اطلاعات که دین اسلام و مذهب تشیع مورد آماج حملات دشمنان است، رسالت مبلغان دین و اصحاب رسانه پیش از پیش احساس می‌ شود و در این زمینه مبلغان دین باید وارد عرصه رسانه شوند و اهل رسانه نیز در این حوزه فعالیت خود را باید گسترش دهند.
وی گفت: برای ایستادگیِ آگاهانه در مقابل مکاتب نوظهور و منحرف که اصالت ما را مورد خدشه قرار می ‌دهند، نیاز به روشنگری و فعالیت مستمر در این حوزه داریم.
/3071/3038
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.