علی جهانگیری روز دوشنبه در نشست تخصصی فضای کسب و کار استان، اظهار کرد: بر اساس این برنامه عملیاتی و بر مبنای زمان بندی مشخص شده دولت و بخش خصوصی با تعامل و همکاری تنگاتنگ با یکدیگر باید در مسیر بهبود فضای کسب و کار قدم بردارند.
وی از پیگیری پایش فضای کسب و کار در استان نیز خبر داد و گفت: بر اساس برنامه های ملی مسئولیت این موضوع برعهده اتاق های بازرگانی است و بدون شک با انجام این پایش برنامه ریزی ها، دقیق تر خواهد بود.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نامناسب بودن رتبه استان در زمینه فضای کسب و کار، اعلام کرد: درصدد ارتقای این شاخص اقتصادی در استان به رتبه 15 هستیم و رسیدن به این جایگاه همت تمامی متولیان امر را طلب می کند.
در ادامه این نشست تعدادی از فعالان اقتصادی و صنعتی استان نیز نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص راه کارهای بهبود فضای کسب و کار در استان ارائه کردند.
به تمامی ‎عوامل‎ ‎موثر‎ ‎بر‎ ‎کسب‎ ‎و‎ ‎کار‎ ‎بنگاه‎‎های‎ ‎اقتصادی‎ ‎که‎ ‎خارج‎ ‎از‎ ‎کنترل‎ ‎و‎ ‎تسلط‎ ‎بنگاه‎‎ها‎ است، ‎ ‎فضای‎ ‎کسب‎ ‎و‎ ‎کار‎ ‎اطلاق می‎‎شود.
‎بهبود‎ ‎فضای‎ ‎کسب‎ ‎و‎ ‎کار‎ ‎عاملی‎ ‎مهم‎ ‎در‎ ‎راستای‎ ‎افزایش‎ ‎رشد‎ ‎اقتصادی‎ ‎‎به‎ ‎شمار‎ ‎می‎آید و ‎بهره‎‎وری‎ ‎در تولید‎ ‎از‎ ‎عوامل‎ ‎مهم‎ ‎اثرگذار‎ ‎بر‎ ‎فضای‎ ‎کسب‎ ‎و‎ ‎کار است ‎که‎ ‎کشورها‎ ‎می‎‎توانند‎ ‎بخشی‎ ‎از‎ ‎رشد‎ ‎اقتصادی‎ ‎خود‎ ‎را‎ ‎در‎ ‎سایه افزایش‎ ‎بهره‎‎وری‎ ‎نیروی‎ ‎کار‎ ‎و‎ ‎سرمایه‎ ‎محقق‎ ‎کنند.
6120/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.