حسن فلاحی راد امروز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی ایرنا با اشاره به مدت مربیگری خود در شهرستان میانه افزود: سه سال و نیم رییس هیات تکواندو شهرستان میانه بوده ام؛ البته از سال 1374 با ایجاد یک باشگاه تکواندو در این شهرستان کار خودم را آغاز کرده ام و از سال 1380 کارت مربیگری دریافت کردم.
وی یادآور شد: همچنین از سال 1383 تا1390 مربی تیم ملی بودم و همان طور که می دانید از سال 1390 تا چند روز پیش وقفه ای در این کار ایجاد شده بود که خوشبختانه دوباره به اردوی تیم ملی تکواندو بزرگسالان ایران دعوت شدم تا در این عرصه ایفای نقش کنم.
فلاحی راد در خصوص تکواندو میانه گفت: ورزش تکواندو در شهرستان میانه هم در بخش کیوروگی ( مبارزه) و هم در بخش پومسه دنبال می شود؛ در بخش پومسه برادران وحیدی راد فعالیت دارند و در بخش کیوروگی بنده و استاد شکوری به آموزش علاقه مندان به تکواندو مشغول هستیم.
وی یادآور شد: از سال 1380 تا به حال همه ورزشکاران تیم ملی را در هر رده سنی تغذیه کرده ام و فکر می کنم 70 تا 80 درصد آنان در مسابقات آسیایی و جهانی مدال گرفتند که 60 تا 70 درصد مدال هایشان نیز طلا بود.
مربی تیم ملی تکواندوی کشورمان ادامه داد: از معروفترین شاگردانم فرزاد عبدالهی، هاشم حسینی، سعید رجبی، امیر محمد بخشی و حامد اصغری، مرتضی شیری، حسین کریمی و علیرضا شکوری و خیلی های دیگر را که در مسابقات آسیایی و جهانی به موفقیت دست یافتند، می توان نام برد.
فلاحی راد با بیان اینکه با اطلاق عنوان 'مهد تکواندو' به یک شهر فرضی مخالف هستم، گفت: معتقدم در هر شهری ظرفیت این رشته ورزشی وجود دارد و عوامل دیگری مثل مربی و جو ورزشی حاکم و حتی حریف ورزشی تاثیر گذار هستند.
وی افزود: من به عنوان یک مربی همواره به دنبال آموزش به تکواندوکاران از رده سنی نونهالان تا بزرگسالان بوده ام و روی فرد یا رده سنی خاصی متمرکز نشده ام؛ به عنوان نمونه امیر محمد بخشی با غلبه بر هاشم حسینی به پیروزی دست یافت و جایگزین وی شد و همچنین سعید رجبی با پیروزی بر مرتضی شیری، جای او را گرفت.
وی اظهار کرد: این رویکرد نشان می دهد که من به بازیکنان قهرمان بسنده نکرده ام و دایم روی گزینه های جدید کار و فکر می کنم که این روش در ایجاد تکواندوکاران با تجربه کارساز بوده و مصداق ضرب المثل 'دست بالای دست بسیار است' می باشد.
رییس هیات تکواندو میانه افزود: من با 6 ساعت تمرین در روز همیشه به فکر جایگزینی بهترین ها با بهترین ها هستم و مدرسه تکواندو یعنی همین.
وی در خصوص برگزاری مسابقات لیگ استانی تکواندو اظهار کرد: ما باید با 2رویکرد به ورزش تکواندوی حرفه ای در استان بپردازیم؛ این کار باید از رده پایه انجام بگیرد و با استعدادیابی و آموزش و تمرین به این ورزشکاران آنها را به لیگ کشوری هدایت کنیم.
وی افزود: حتی اگر استان ما در لیگ کشوری حضور نداشته باشد، می توانیم تکواندوکاران مان را به تیم هایی که در این لیگ فعالیت دارند بسپاریم، زیرا لیگ کشوری یک کلاس بالاتر از لیگ استانی بوده و دروازه ورود یک تکواندوکار به مسابقات آسیایی و جهانی می باشد.
فلاحی راد یاداور شد: تکواندوکاران در لیگ کشوری همیشه رصد می شوند و در این سطح مشخص می شود که چه کسی رو به جلو بوده و چه کسی افت کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد با همت هیات تکواندوی آذربایجان شرقی و با کمک استاد واحدی و دیگر اساتید رشته تکواندو، برگزاری لیگ استانی تکواندو دوباره از سر گرفته شود تا ورزشکاران مستعد، باانگیزه و مدیر این رشته شناسایی شوند.
وی در مورد به روز بودن مربیان تکواندو نیز گفت: مربیان این رشته ورزشی باید برای شاگردان خود وقت بگذارند و به علوم برنامه ریزی و بدنسازی آشنا باشند.
مربی تیم ملی تکواندوی کشورمان در خصوص چگونگی حضورش در این تیم نیز اظهار کرد: پیش از این با آقایان ذوالقدر و کریمی کار کرده ام و اکنون برای اولین بار با آقای فریبرز عسگری کار خواهم کرد.
وی ادامه داد: باید این مساله را درک کنیم که در گذشته چند کشور در رشته تکواندو صاحب نام بودند ولی امروزه اکثر کشورها در تکواندو سرمایه گذاری و مبارزان بنامی را معرفی کرده اند.
وی تشریح کرد: به عنوان مثال شاید کسی کشور ساحل عاج را نشناسد ولی این کشور در مسابقات المپیک در رشته تکواندو صاحب مدال طلا می شود و این نشان از تمرین و ممارست ورزشکاران هر کشور است.
وی گفت: با انجام تمرینات دقیق و پیوسته می توان به هدف نهایی رسید و باید شرایط ورود به اردوی تیم ملی را سخت تر کرد و گزینش ورشکاران چند مرحله ای باشد.
وی افزود: ورزشکار تکواندو باید با چنگ و دندان لباس تیم ملی را بپوشد تا در مسابقات موفق به کسب مقام و مدال های رنگین شود.
گفتنی است طبق نظر سرمربی تیم ملی تکواندو ایران، حسن فلاحی راد به تازگی به عنوان مربی به اردوی تیم ملی دعوت شده تا کادر فنی تیم ملی را در مسابقات آتی همراهی کند.
9853/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.