علی مدبر روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با اشاره به اجرای طرح شناسایی درختان دارای قدمت و کهنسال ترین درختان شهر برای اولین بار در تبریز افزود: پس از درخت واقع در چهار راه آبرسان درخت دیگری در پارک ائل گلی به عنوان قطورترین درخت تبریز با عمر 80 تا 90 سال شناسایی شده است.
وی حفظ و نگهداری ویژه از درختان بالای قطر 2 متر را از برنامه های این سازمان اعلام و اظهار کرد: تشکیل پرونده های گیاه پزشکی، ایجاد شناسنامه برای درختان و اطلاع رسانی به مردم در این خصوص اهمیت حفظ و نگهداری از این درختان را از دیگر برنامه های این سازمان است.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز یادآوری کرد: در این راستا کمیسیون گیاه پزشکی راه اندازی شده و بدنبال ایجاد آزمایشگاه گیاه پزشکی با همکاری دانشگاه تبریز هستیم تا بر روی درختان معاینات فصلی انجام شود.
مدبر ادامه داد: خیلی از درختان سطح شهر نیاز به تزریق مواد آلی دارند که می توان کمبود این مواد را از طریق تزریق یا ایجاد چالکود تامین کرد.
وی آزاد سازی فضای اطراف درختان در معرض خطر، راه اندازی گروه های حفظ و نگهداری درختان و سرشماری درختان را از دیگر برنامه های این سازمان اعلام کرد.
مدبر با اشاره به اینکه حدود 10 تا 15 سال از آخرین سرشماری درختان این شهر گذشته است، افزود: در آن سرشماری حدود 600 هزار درخت سرشماری شده بود.
کلانشهر 1.8 میلیون نفری تبریز دارای 12.5 متر سرانه فضای سبز برای هر شهروند است.
8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.