به گزارش ایرنا، حسین نجاتی روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون نظارت شهرستان تبریز اعلام کرد: در آستانه سال 97 و همچنین رویداد تبریز 2018 اصناف خدمات رسان نظیر تعویض روغن و پنچرگیری، خشکشویان و لباس شویان، قنادان، نانوایان، آجیل و خشکبار، اغذیه فروشان، چلوکبابی ها و غذاخوری های تحت پوشش اتحادیه قهوه خانه داران، خوار و بار و لبنیات، میوه و سبزی، حمل و نقل بار و آژانس تاکسی تلفنی، عرضه کننده های سوخت و تابلو فرش سردرود می توانند 24 ساعته به فعالیت صنفی خود ادامه دهند.
وی ادامه داد: در همین راستا جهت خدمات رسانی مطلوب به شهروندان و گردشگران داخلی و خارجی مقرر شد هیئت مدیره 6 اتحادیه صنفی باطری سازان، صافکاران، مکانیک، ابزار فروشان اتومبیل، لاستیک فروشان و عینک فروشان نیز از میان اعضای خود واحدهایی را به عنوان کشیک شب در نقاط مختلف شهر انتخاب و به اتاق اصناف و پلیس اماکن معرفی کنند.
نجاتی اظهار کرد: طبق بند 6 دستور کار نحوه تنظیم ساعات کار و ایام تعطیل واحدهای صنفی (موضوع تبصره بند م ماده 37 قانون نظام صنفی) ، واحدهای صنفی می بایست اطلاعیه ساعت کار خود را در تابلو مخصوص در محل کسب به نحوی که در معرض دید همگان باشد نصب نمایند.
وی همچنین گفت: طبق بند 7 دستور العمل یادشده اتحادیه های صنفی موظفند در مهلت سه ماه از تاریخ تصویب ساعات کار و ایام تعطیل، نحوه اجرا و بازخورد آن را جهت انجام اصلاحات احتمالی از طریق اتاق اصناف به کمیسیون نظارت گزارش کنند.
وی تاکیدکرد: مسئولیت نظارت بر حسن اجرای ساعات کار و ایام تعطیل واحدهای صنفی به ترتیب بر عهده اتحادیه و اتاق اصناف است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با تقدیر از تلاش های پلیس در جهت تامین امنیت بازار و فضای کسب و کار ابراز امیدواری کرد در فعالیت شبانه واحدهای صنفی نیز خللی وارد نشود.
77 اتحادیه صنفی در تبریز فعال است.
3071/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.