رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۷ ارائه خدمات مرتبط با صدور مجوزهای تغییر کاربری، تشخیص نوعیت و واگذاری زمین در سراسر کشور صرفا از طریق سامانه الکترونیک ارائه می شود.

به گزارش ایلنا، مهندس علیرضا اورنگی در حاشیه سفر به استان آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم حمایت از کشاورزان و تسهیل شرایط برای تولیدکنندگان و بهره‌برداران بخش در سیاست گذاری‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و انجام امور اجرایی حوزه مدیریت زمین، تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۷ ارائه خدمات مرتبط با صدور مجوزهای تغییرکاربری، تشخیص نوعیت و واگذاری زمین در سراسر کشور صرفا از طریق سامانه الکترونیک ارائه می‌شود.

وی اظهار داشت: رضایت مندی مردم به ویژه کشاورزان، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات حوزه زمین، شفاف سازی فرایندها و سلامت اداری و جدیت در برخورد با متخلفان و سواستفاده کنندگان از عرصه های کشاورزی از رویکردهای اساسی سازمان امور اراضی در انجام وظایف و ماموریت‌ها است.

رئیس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به دستاوردهای مهم و قابل توجه مجموعه برنامه‌ها و اقدامات سازمان و مدیریت‌های استان در زمینه حفظ، ساماندهی و توسعه اراضی طی سال ۱۳۹۶ گفت: این روند باید درسال آتی با جدیت بیشتری ادامه داشته باشد و در تدوین و اجرای بخشنامه‌ها و مقررات اولویت باید حمایت از بخش باشد و نباید از کشاورزان و تولیدکنندگان عرصه امنیت غذایی کشور غفلت کنیم.

وی افزود: رفع تداخلات اراضی متعلق به کشاورزان و اراضی ملی و حدنگاری و تهیه نقشه‌های تجمیعی اراضی طی سال ۹۶ به خوبی پیگیری شد که این روند با اولویت اجرای حلقه‌ها و گام‌های بعدی دو برنامه یعنی تثبیت حقوق کشاورزان و مالکان اراضی کشاورزی، صدور اسناد اراضی و حفظ حقوق متقابل مردم و دولت از کلیدی‌ترین اولویت‌های کاری ما در سال ۹۷ خواهد بود.

مهندس اورنگی تاکید کرد: هم حفظ کاربری و هم قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی از جمله قوانین مترقی کشور در زمینه حفاظت منابع پایه و خاک کشاورزی و در راستای حمایت ار تولید و بخش کشاورزی است و اهرم‌های برخوردی و سلبی پیش‌بینی شده در این دو قانون در واقع سواستفاده‌کنندگان و سودجویان از اراضی کشاورزی را هدف قرار داده است.

رئیس سازمان امور اراضی کشور در ادامه اظهار داشت: طی سال های اخیر همواره رویکرد ما در تدوین و اصلاح مقررات و به ویژه بخشنامه های مرتبط با قوانین حوزه حفظ، ساماندهی و واگذاری اراضی، تسهیل شرایط برای کشاورزان و رفع موانع تولید بوده است.

مهندس اورنگی خاطرنشان کرد: خوشبختانه سازمان امور اراضی کشور در سال‌های اخیر با اقدامات انجام شده از سازمان‌های پیشرو در توسعه دولت الکترونیک و اصلاح فرایندها و ایجاد سامانه‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات برای ارائه خدمات مرتبط با اراضی به متقاضیان بوده است.

وی با اشاره به اثرات ارائه الکترونیک خدمات در شفافیت، سلامت، سرعت و دقت فرایندها گفت: بر این اساس از ابتدای سال ۱۳۹۷ ارائه خدمات مرتبط با صدور مجوزهای تغییرکاربری، تشخیص نوعیت و واگذاری زمین در سراسر کشور صرفا از طریق سامانه الکترونیک ارائه می‌شود و لازم است در سطح استانها و شهرستانها با آموزش نیروی انسانی و تجهیز امکانات شرایط برای اجرای این کار فراهم شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.