مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در آخرین روزهای سال ۱۳۹۶ با ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در این دو سال به چشمانداز و اهداف این باشگاه در سال آتی اشاره کرد و تراکتورسازی را مدعی اصلی قهرمانی در فصل آتی دانست.
به گزارش ایسنا، مصطفی آجورلو در گفتوگو با تراکتور کلاب ابتدا با اشاره به فعالیت باشگاه در نقل و انتقالات نیم فصل و پس از پایان محرومیت گفت: ما در این دو سال واقعا روزهای سختی را داشتیم. باشگاه در یک شرایط اورژانسی قرار داشت. در چنین شرایط سختی به باشگاه آمدیم و امروز پس از گذشت نزدیک به دو سال شرایط تحت کنترل است و آینده بسیار روشن. ما در مسیر تقویت و در جهت موفقیت تیم از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم. جذب بازیکنان مورد نیاز، تقویت یا تغییر کادر فنی و ایجاد تمامی بسترها و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری مورد نیاز به عنوان وظایف باشگاه انجام شد. در نیم فصل ۱۰ بازیکن جدید در تمامی پستها با نظرکادر فنی جذب شد. محرومیت از دو پنجره نقل و انتقالاتی برای نخستینبار در فوتبال ایران اتفاق افتاد و طبیعتا بر روند آمادهسازی و نتایج تیم تاثیرگذار بود اما در نیم فصل بازیکنانی جذب کردیم که اکثرا کیفیت خوبی دارند و تمامی این نقل و انتقالات با نظر کادر فنی صورت گرفت. البته باید برای سال آینده برای بهبود شرایط و اتخاذ بهترین تصمیمات اقدام مناسب و به موقع صورت پذیرد. من موافق ادامه سیاست اتکا به بازیکن سرباز نیستم اگرچه اعتقاد دارم اکثر سربازان بدون حاشیه و آرامش کار خودشان را در باشگاه دنبال کردند اما نمونههایی هم وجود داشته که از دایره حرفهییگری و قانون خارج شدند که مسلما طبق قانون در این مورد عمل میشود. با این وجود باید به مساله کلی نگاه کنیم. رابطه باشگاه و بازیکنان سرباز دو طرفه است. تراکتورسازی برای بازیکنان یک فرصت است. مسلما اگر تراکتور سرباز نپذیرد، بازیکنان برای خدمت خود دچار مشکل میشوند و از این نظر تراکتور به فوتبال کشور خدمت می کند. برخی افراد یک طرفه به قاضی میروند و تراکتور را برای این خدمتی که میکند مورد انتقاد قرار میدهند. صورت مساله این گونه که این دوستان میگویند نیست. بههر حال در مورد بازیکنان سرباز ما باید طوری برنامهریزی کنیم که تراکتور هم بهترین بهره را ببرد.
بیش از ۴۵ میلیارد بدون دریافت هیچ کمکی برای باشگاه درآمدزایی شد
آجورلو در ادامه گفت: حرفهای متعدد و مختلفی در این مدت مطرح شد و من
بارها پیرامون موضوعات گوناگون صحبت کردم. به طور مثال بارها درباره مدیر
بومی یا غیربومی صحبت شد و من اعلام کردم به عنوان خدمتگذار مردم شریف
آذربایجان در کنار تراکتورسازی حضور دارم. کلیه قراردادهای مالی با حامیان و
شریکان تجاری در تهران دنبال میشود و همین ۴۵ میلیاردی که در این دو سال
آورده شده از کدام نهاد یا سازمان دولتی یا خصوصی در تبریز فراهم شده است؟
اگر سازمانها و حامیان مالی در تبریز آمادگی همین میزان حمایت از
تراکتورسازی را داشته باشند من شبانه روز در تبریز به دنبال حل مشکلات مالی
و تامین اعتبارات لازم خواهم بود اما در این دو سال که دیدیم حمایت و
همراهی آنچنانی در سطح مدیران دولتی و خصوصی تبریز نشد. من هم به ناچار
کلیه طرحها و پروژههای اقتصادی را در تهران دنبال کردم. آن مربی بومی که
فکر میکند مشکل تراکتورسازی حضور مدیر غیربومی و مدیریت از تهران است
نباید فراموش کند طلب چند سال گذشته خودش را توسط همین مدیر غیربومی و در
همین دوران دریافت کرده در حالی که در سالهای گذشته موفق به دریافت وجه
خودش نشده بود. این هم از جمله مواردی است که به واقع باعث تاسف است. بهتر
است برخی بدانند، مدیر غیربومی به صورت میانگین روزانه حدود ١٥ ساعت برای
مدیریت تراکتورسازی وقت میگذارد. این مدیر غیربومی ٤٥ میلیارد تومان درآمد
کسب و ١٣ میلیارد بدهی پرداخت کرده. وقتی میبینیم برخی مدیران بومی و
مربیان بومی در مقاطع سخت و حساس برای باشگاه به اشکال مختلف حاشیهسازی
میکنند و نه تنها در این روزهای سختی باری از دوش تراکتورسازی بر
نداشتهاند بلکه ابتدا به دنبال نقد کردن مطالبات و دریافت وجوه مورد نظر
خودشان هستند و در قدم بعدی برای بازگشت به این باشگاه از هر ابزار و روش
های ناجوانمردانه و غیراخلاقی استفاده میکنند، متأسف میشویم.
او به موضوع محرومیت تراکتورسازی اشاره کرد و افزود: بارها در این مدت
پیرامون موضوع محرومیت صحبت شده اما نباید فراموش کنیم که این میراث
باقیمانده از گذشته است و همین اتفاقات تلخ موجب گذراندن یک فصل سخت برای
تراکتورسازی شد که همه ما مشکلات و سختیهای آن را در کنار هم تحمل کردیم.
هواداران با تمام وجود کنار تیم خود ایستادند. موضوع بدهیهای سنگین
خارجی، معوقات، جرایم و همینطور اشتباهاتی که در نحوه فسخ قراردادها
صورت گرفته موضوعات کوچکی نبوده که بتوان بهراحتی از آنها عبور کرد. با
توجه به وجود ۹ پرونده در فیفا راهحلی برای رفع یا پیشگیری از محرومیت در
آن مقطع وجود نداشت. تنها راه حال این بود که با صبر و حوصله یک به یک
پروندهها را حل و فصل کنیم و بار سنگین بدهیهای داخلی و خارجی را از روی
دوش باشگاه برداریم. کدامیک از این مطالبات مرتبط با دوره فعالیت من در
تراکتورسازی بوده؟ در حالی که بعضی از این بازیکنان و مربیان داخلی یا
خارجی دیگر فعالیتی در فوتبال ندارند و بعد از دوران بازنشستگی مطالبات
دوران حضور خودشان در تراکتورسازی را در این فصل دریافت کردند.
بیش از ١٣ میلیارد از بدهیهای داخلی و خارجی در همین مقطع بدون کمک دولتی و بودجه مصوب پرداخت شد
آجورلو اضافه کرد: متاسفانه سکوت من در بسیاری از مقاطع فرصتی را برای برخی فراهم میکند که حقیقت را وارونه کنند. من به عنوان خدمتگذار مردم شریف آذربایجان مدیریت تراکتورسازی را بر عهده گرفتم و بیش از ١٣ میلیارد از بدهیهای داخلی و خارجی باشگاه در همین مقطع بدون کمک دولتی و بودجه مصوب پرداخت شده است. با این وجود برخی افرادی که مطالبات سالهای گذشته خودشان را در این دوره دریافت کردند علیه تراکتورسازی جوسازی می کنند چرا که میخواهند به هر قیمتی شرایط را برای بازگشت خودشان فراهم کنند. ما در این دو فصل به واقع هزینه دو تیم را به صورت همزمان پرداخت کردیم و نه تنها مورد هیچ حمایتی قرار نگرفتیم بلکه با انواع تهمتها و توهینها مواجه بودیم که این دور از انصاف است.
هوادار یاور صادق و همیشگی تیم محبوبش در روزهای بحرانی است
وی همچنین در ادامه گفت: از هواداران پرشور تراکتورسازی که در سختترین روزها کنار تیم محبوبشان بودهاند تشکر میکنم. هوادار یاور صادق و همیشگی تیم محبوبش در روزهای بحرانی است. ما در کنار هم یک فصل بحرانی را سپری می کنیم و در این مسیر تسلیم نشدیم. مسیر فوتبال حرفهیی از خصوصیسازی عبور میکند و اگر مطالبه حقیقی هواداران خصوصی شدن باشگاه تراکتورسازی است باید بدانند که این باشگاه بدون حمایت و همراهی هوادار خودش مستقل و خودکفا نخواهد شد. بدهیهای انباشته و سنگین تراکتورسازی که به جا مانده از ۸ سال گذشته بوده نشان میدهد که رویکرد اقتصادی این باشگاه منطبق با اصول فوتبال حرفهیی نبود آن هم در شرایطی که تراکتورسازی از بودجه ثابت و معینی در سالهای قبل استفاده میکرد. البته قطعا همه مدیران و مسوولان قبلی هم تلاش زیادی انجام دادند اما به هر ترتیب مشکلات و آسیبهای زیادی وجود داشت.ما در این دو فصل بدون اینکه بودجه ای داشته باشیم تنها با تکیه بر حامیان مالی و استفاده از طرح های اقتصادی موفق به پرداخت بدهی های باقیمانده از سال های گذشته شدیم. در این دو سال یک اتفاق تازه رخ داده و آن قطع بودجه های دولتی است. در همین مدت بیش از ۴۵ میلیارد تومان بدون دریافت هیچ کمکی برای باشگاه درآمدزایی شده است. فراموش نکنید ما در فوتبالی نفس می کشیم که باشگاهها از حق پخش تلویزیونی و تبلیغات دور زمین که حق مسلمشان تلقی می شود هیچ بهره ای نمیبرند و بدون استفاده از منابع اصلی کسب درآمد باید علاوه بر تامین هزینه های جاری بدهی های گذشته را هم پرداخت می کردیم. این موقعیت سخت تراکتورسازی را در مسیر درست استقلال مالی و خودکفایی قرار داد. با این وجود و در سخت ترین شرایط و روزها به جز حمایت های معنوی آیت الله آل هاشم همچنین آقای پزشکیان، آقای نجفی و آقای قاضیپور هیچ فردی در استان از بخش دولتی یا غیر دولتی کمکی به ما نکرد. من هنوز چشم به راه روزی هستم که یک مسوول استانی تماس بگیرد و بگوید با توجه به موقعیت بحرانی که برای شما پیش آمده در این وضعیت ١ میلیارد به شما کمک میشود! این توقع زیادی نبود ولی هواداران عزیز بدانند، همین توقع کوچک هم براورده نشد. من واقعا دوران سختی را به همراه همکارانم پشت سر گذاشتم. خیلی دوران سختی بود. امروز که آن دوران سخت تمام شده لازم دیدم کمی از سختی دوران بگویم. با لطف خدا و حمایت هواداران عزیز آن دوران سخت گذشته است.
ایلدریم از نزدیک با جایگاه اجتماعی و محبوبیت تراکتورسازی آشنا میشود
آجورلو به حضور عزیز ایلدریم مالک و مدیرعامل باشگاه فنرباغچه اشاره کرده و گفت: تقویت ارتباطات و گسترش تعاملات بین المللی از جمله اهداف جدی ما در باشگاه تراکتورسازی بوده با این وجود موانع و مشکلاتی در فصل جاری پیش آمد که مانع از تحقق بخشی از اهداف مورد نظر شد. به طور مثال در ابتدای فصل مذاکرات و ملاقاتی با مسوولان باشگاه بشیکتاش در ترکیه داشتیم اما به دلیل مشکلاتی که در این فصل وجود داشت هنوز امکان برگزاری مسابقات دوستانه بین دو باشگاه فراهم نشده است. بر همین اساس اقدامات لازم جهت سفر آقای عزیز ایلدریم، مدیر باشگاه فنرباغچه به تبریز فراهم شد و ایشان به دعوت باشگاه تراکتورسازی سفری به کشورمان خواهند داشت. در این سفر نشستهای مشترکی پیرامون همکاری های دوجانبه برگزار خواهند شد همچنین چندین طرح همکاری اقتصادی و ورزشی گسترده بین دو باشگاه تراکتورسازی و فنرباغچه مورد بررسی قرار می گیرد که امیدواریم نتایج اجرایی بسیار خوبی به همراه داشته باشد و شاهد خروجی مطلوب و تاثیرگذاری باشیم. ایده من ساخت استادیوم اختصاصی و یک مرکز تجاری برای تراکتورسازی است که البته باید در این موضوع حداقل مسئولان استانی کمک کنند و با ما همراهی داشته باشند. حضور آقای ایلدریم در استادیوم یادگار و تماشای بازی حساس تراکتورسازی مقابل الجزیره نیز فرصت مناسبی است تا ایشان از نزدیک بیش از پیش با جایگاه اجتماعی و میزان محبوبیت باشگاه تراکتورسازی آشنا شود. امیدواریم این حضور سرآغاز همکاری های گسترده و ارزنده ای بین دو طرف باشد و گامی موثر در مسیر حرفه ای سازی باشگاه بزرگ و پرطرفدار تراکتورسازی. ساخت یک ورزشگاه مدرن و پیشرفته از جمله اهداف ماست که در همین راستا این پیشنهاد را به آقای ایلدریم خواهیم داد همچنین ایجاد یک مرکز تجاری اختصاصی مجموعه تراکتورسازی که می تواند ابزار بسیار مناسبی برای تقویت ارتباط هواداران با باشگاه باشد. امیدواریم مساعدتهای لازم در استان هم صورت پذیرد و با همکاری مسوولان استانی بتوانیم زمینه سرمایهگذاری آقای ایلدریم و البته مشارکت دو باشگاه تراکتورسازی و فنرباغچه را فراهم سازیم. در پایان از هواداران عزیز میخواهم با حضور خود در ورزشگاه زمینه غلبه بر الجزیره را فراهم کنند.
انتهای پیام