حمید هاشم زاده روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح به منظور بازسازی و نوسازی صنایع و معادن با هدف ارتقا بهره وری انرژی، کاهش شدت مصرف، افزایش رقابت پذیری، توسعه صادرات و انتقال تکنولوژی در کشور اجرا می شود.
وی ادامه داد: از مجموع 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی در سراسر کشور حدود 4.4 درصد از این سهمیه به آذربایجان شرقی اختصاص یافته است.
هاشم زاده اظهار کرد: با توجه به اینکه آذربایجان شرقی یکی از قطب های مهم صنعتی کشور محسوب می شود و اغلب این واحدها از فرسودگی ماشین آلات و تکنولوژی قدیمی رنج می برند امیدواریم اعطای این تسهیلات بخشی از این مشکلات را مرتفع سازد.
وی اضافه کرد: براساس دستورالعمل، این تسهیلات تا سقف 10 میلیارد ریال برای بنگاه های کوچک که زیر 50 نفر کارگر دارند، تا سقف 60 میلیارد ریال برای بنگاه های متوسط که بین 50 تا 100 نفر کارگر دارند و تا سقف 150 میلیارد ریال برای بنگاه های بزرگ اعطا می شود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استاندار آذربایجان شرقی گفت: نرخ سود این تسهیلات بر اساس نرخ مشارکتی مصوب شورای پول و اعتبار 18 درصد و مدت بازپرداخت حداکثر 4 سال است و برای دوره تنفس و دوره اجرا نیز یک سال در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در اولین کارگروه استانی بررسی متقاضی بازسازی و نوسازی 19طرح مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد 15 طرح با مبلغ 800 میلیارد ریال تسهیلات مصوب و به بانک های عامل ارجاع می شوند.
6120/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.