نماینده‌ی ورزقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیروهای بومی در مس سونگون تحقیر می‌شوند،  تاکید کرد: مس سونگون از عمل به تعهداتش در تامین جیره‌ی غذایی خوابگاه‌های شبانه روزی بخش مرکزی ورزقان و خاروانا سر باز زده است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، رضا علیزاده در جلسه شورای اداری شهرستان با بیان این مطلب تصریح کرد: با توجه به تحصیل دانش‌آموزان کم برخودار و بی‌بضاعت روستاهای دور افتاده در مدارس شبانه روزی هر دو بخش مرکزی و خاروانا که آموزش و پرورش هم سرانه‌ی قابل توجهی در اختیار آن‌ها قرار نمی‌دهد، در شهریور ماه سال گذشته، صورت‌ جلسه‌ای با مدیران مس سونگون در آموزش و پرورش مبنی بر تامین جیره‌ی غذایی امضا شد که تا به امروز این شرکت از عمل به آن سرباز زده است.
وی با اشاره به برخی بی‌عدالتی‌ها گفت: مردم شهرستان ورزقان نیز به دلیل بی‌عدالتی‌های موجود از نعمتی همچون معدن مس سونگون بهره‌مند نبوده و خواستار توجه بیشتر مسئولان به این امر و امکان استفاده‌ی حداکثری از ظرفیت مس سونگون در جهت تولید، ایجاد اشتغال و توسعه کشور هستند.
وی از بی توجهی و تحقیر نیروهای انسانی بومی منطقه در معدن مس سونگون خبر داد و گفت: حرمت نیروهای بومی باید در معدن حفظ شده و از توانایی آنان به نحوه احسن استفاده شود. شرکت مس توجهی به استفاده از نیروهای انسانی بومی نداشته و حاضر است از مناطق دیگر نیرو بگیرد و سرویس و آژانس آن‌ها را با هزینه مس تا در خانه‌شان تامین کند، ولی از نیروهای بومی به صورت مناسب استفاده نکند، این شرکت باید به این عمل خویش پایان داده و سیاست مناسبی را در راستای استفاده از نیروهای بومی و حفظ شان و حرمت آنها اتخاذ کند.
 علیزاده با اشاره به تشکیل شرکت مس آذربایجان در پنج سال گذشته اظهار کرد: در طول این مدت هیات مدیره این شرکت حتی یک جلسه نیز نداشته و میزان دارایی‌هایش مشخص نبوده و از هیچ اختیاراتی برخوردار نیست. این شرکت عملا نمی‌تواند هیچ نقشی در مسائل استان و شهرستان ایفا کند.
نائب رئیس اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به تولید و فروش سالانه 300 هزار تن کنسانتره مس در معدن مس سونگون ورزقان، با درآمد تقریبی 14 هزار میلیارد ریال، اظهار کرد: نیمی از این مبلغ سود خالص شرکت مس از معدن مس سونگون است، ولی آنچه از این معدن عاید منطقه شده، یک سری کمک‌های جزئی سالانه در حدود دو میلیارد تومان و تامین مالی پروژه بزرگراه خواجه ورزقان است که در چند ماه اخیر صورت گرفته و در طول سه سه سال اول تنها ۱۱ درصد پیشرفت داشته است.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.