مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی از برگزاری همایش مادران، همسران و دختران شهدا در روز دوشنبه ۱۴ اسفند ماه در آستانه‌ی روز زن و روز شهید خبر داد و افزود: دیدار با خانواده‌های جانبازان قطع نخاع نیز از جمله برنامه‌های این بنیاد در آستانه‌ی ۲۲ اسفندماه است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، قاسم صمدیان در نشستی با اصحاب رسانه استان به مناسبت ۲۲ اسفند(روز شهید)، اظهار کرد: طبق فرموده‌های امام خمینی(ره)، بنیاد شهید افضل نهادهاست؛ چرا که شهید افضل انسان‌هاست و همانگونه که در آموزه‌های دینی ما نقل شده، شهادت بالاترین خوبی‌ها و نیکی‌هاست.
وی با تاکید بر این‌که ۲۵۰ هزار شهید طی این ۴۰ سال به خون خود غلتیده‌اند تا در این برهه از زمان در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم، افزود: با نامگذاری روز ۲۲ اسفند ماه به نام "روز شهید" در تلاشیم تا جایگاه شهدا را تکرار کرده و بدانیم که این شهدا برای سربلندی جامعه اسلامی‌مان جان خود را نثار کردند.
وی با اشاره به اهمیت کار شهدا در طول دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: با نگاهی به مصاحبه‌های ابتدای دوران دفاع مقدس می‌بینیم که صدام چنین خیال می‌کرد که ظرف یک هفته بر ایران اسلامی سیطره خواهد یافت؛ اما به برکت خون شهدا این خیال هرگز محقق نشد.
صمدیان تاکید کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به تبع تمامی ادارات کل بنیاد شهید در سراسر کشور، مصمم است که در ۲۲ اسفند به احترام شهدا برنامه‌های متعددی را برگزار کند که همایش مادران، همسران و دختران شهدا از جمله این برنامه‌هاست.
وی در خصوص برنامه‌های ۲۲ اسفندماه نیز گفت: ستادهای بنیاد شهید در کلیه شهرستان‌ها، اولین برنامه‌ی کاری خود را با حضور در گلزارهای شهدای استان شروع می‌کنند.
وی با بیان این‌که طی سال‌جاری با ۱۷ هزار خانواده‌ی شهید دیدار کرده‌ایم، افزود: در آستانه‌ی سال نو با جدیت تمام در خدمت خانواده‌های شهدا خواهیم بود و همچنین به مناسبت ۲۲ اسفند ما با امام جمعه تبریز نیز دیدار می‌کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با تاکید بر این‌که تمامی سازمان‌ها باید در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام بردارند، افزود: به عنوان مثال شهرداری تبریز باید فضای بصری شهر را تغییر دهد تا در هر گام چشم مردم به تصاویر شهدا افتاده و مجاهدت‌های شهدا را به خاطر بیاورد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری اظهار کرد: وظیفه‌ی ما رسیدگی به امور خانواده‌های شاهد و ایثارگر بوده و همچنین ساماندهی به مزار شهدا و پرداختن به فرهنگ ایثار و شهادت نیز از دیگر ماموریت‌های ماست.
وی تشریح کرد: هرگز ادعا نداشته‌ایم که به همه نیازهای خانواده‌ی شهدا پاسخ داده‌ایم اما تا جایی که در امکان داشتیم در خدمت خانواده‌های شهدا و ایثارگران بوده‌ایم و در این راستا امکانات موسسه فرهنگی ورزشی ایثار در خدمت اقشار مختلف ایثارگران و خانواده‌های شهدا بوده و همچنین در مسائل درمانی نیز در خدمت این عزیزان هستیم.
وی با اشاره به کهولت سن والدین شهدا و با تاکید بر این‌که تمامی والدین شهدا تحت پوشش مسائل درمانی بوده و حتی در خانه‌هایشان نیز توسط پزشک ویزیت می‌شوند، بیان کرد: علاوه بر این‌که امکانات کلینیک‌‌های بنیاد شهید در خدمت خانواده‌های شهدا و ایثارگران است، با تمامی بیمارستان‌ها و بیمه‌ها نیز قرارداد داریم تا در خدمت این عزیزان باشند.
صمدیان ارائه‌ی وام مسکن و تسهیل در امور افراد تحت پوشش این بنیاد را از جمله دیگر اقدامات این بنیاد دانست و افزود: بیمارستان تخصصی اعصاب و روان در سطح کشور بی‌نظیر بوده و ما همواره سعی می‌کنیم تا هر سال امکانات جدیدی خلق کنیم و در خدمت خانواده‌های شهدا و ایثارگران باشیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر برداشته شدن یک سری از تصاویر شهدا، گفت: شهرداری تبریز طی یک بدسلیقگی تعدادی از تصاویر شهدا را در مسیر چایکنار برداشته و تصاویر مشاهیر تبریز را نصب کرده بود، که در محضر امام جمعه تبریز طرح موضوع شده و این موضوع اصلاح شد.
وی تشریح کرد: مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از زمان شکل‌گیری تاکنون، برای اولین بار در سال ۹۵ در بین بنیاد شهید‌های کشور رتبه اول را کسب کرده بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با تاکید بر این‌که در طول دوران مدیریت در گلزار شهدای میانه بهترین المان و گلزار شهدا را طراحی کردیم، افزود:‌ در فاز دوم گلزار شهدای وادی رحمت نیز بالای ۲۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود تا بتوانیم گوشه‌ای از مجاهدت‌های شهدا را داده باشیم.
وی با بیان این‌که عامه مردم شاید تصور کنند که فعالیت‌های بنیاد شهید در زمان پیدا شدن پیکر شهدا معنی پیدا می‌کند، تاکید کرد: اصلی‌ترین رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران در کنارپرداختن به امور خانواده‌های شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.
وی با تاکید بر این‌که فرهنگ شهات‌طلبی ایرانی - اسلامی بود که داعش را کنار زد، افزود: باید این فرهنگ ارزشمند را در جامعه نشر داده و بیان کنیم که "شهادت" انسان را سرافراز نگه ‌می‌دارد.
صمدیان با اشاره به برگزاری شش شب خاطره و شب شعر و همچنین چاپ پنج کتاب ویژه شهدای شاخص در استان طی سال‌جاری، افزود: اکنون مدیریت و خدمت در مجموعه همانند چهار سال پیش نیست و ما با کمترین داشته‌ها سعی کرده‌ایم که بیشترین کارها را انجام دهیم. 
وی با اشاره به وجود ۲۳ شهید مدافع حرم در استان، خاطرنشان کرد: جانبازان ۷۰ درصدی نیز بعد از وفات، شهید محسوب می‌شوند.
وی با بیان‌ این‌که متولی شهدای گمنام اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان است، گفت: امسال به آمار شهدای استان ۱۳ شهید اضافه شده و ۲۱۱ جانباز نیز طی کمیسیون‌ها به آمار جانبازان استان افزوده شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در پایان از وجود ۱۶۱ شهید دوران انقلاب در استان خبر داد و گفت: شهر تبریز ۷۵ شهید انقلاب دارد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.