نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت که مجلس از ساخت بازیهای رایانهای داخلی حمایت میکند.
مسعود پزشکیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به صنعت ساخت بازیهای رایانهای در کشور گفت: اگر دولت بتواند لایحهای با موضوع حمایت از ساخت این بازیها به مجلس ارائه کند، ما هم از آن حمایت و پشتیبانی میکنیم.
وی با بیان اینکه دولت میتواند در این لایحه مشکل ساخت و حمایت از بازیهای رایانهای و آموزش را در کشور حل کند، افزود: مجلس از این موضوع استقبال میکند زیرا بررسی و تصویب لایحه مشکلاتی را ایجاد نمیکند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو تصریح کرد: معمولا تصویب طرحها در مجلس اگر نیازمند منابعی باشد کمی کار را دچار چالش میکند و برای تصویب به دو سوم رای نیازمند است، حتی در شورای نگهبان هم به آن ایراد اصل ۷۵ خواهند گرفت. اما در صورت ارائه لایحه از سوی دولت با ذکر تامین منابع مالی آن حتی مجلس هم میتواند برای کمک و حمایت بیشتر مادهای را به آن اضافه کند.
نایب رئیس اول مجلس با تاکید بر اینکه بازیسازهای داخلی میتوانند برای خود درآمد داشته باشند، اظهار کرد: به عنوان نمونه یک بازی در تلفن همراه ابتدا رایگان است، اما بعد از عبور از چند مرحله و جذب مخاطب برای ادامه از مخاطب درخواست پول میکند، درست است که این پول از یک شخص رقم ناچیزی است اما به دلیل وسعت استفاده از این بازی ها پول دریافتی گسترده می شود.
وی با تاکید بر اینکه ساخت بازیهای رایانه ای بسیار پردرآمد و اشتغالزاست، ادامه داد: بازیسازها میتوانند به صورت وحشتناک برای کشورمان درآمدزا باشند به شرطی که فضا را با علایقی که بچهها دارند با مهارت پر کنند حتی در اینصورت دیگر نیازی به حمایت دولت ندارند.
پزشکیان با اشاره به دریافت عوارض از ورود بازیهای رایانه ای خارجی در کشور هم گفت: این موضوع میتواند یک مانع ایجاد کند ما برای هر کاری بشارت و نظارت داریم، بشارت یعنی کمک مالی و نظارت هم یعنی توبیخ. یعنی در زمانی که یک برنامه مینویسیم باید یک تشویق و همچنین هزینهای به عنوان مالیات برای یک کار نامناسب داشته باشیم، لذا معتقدم از لحاظ مدیریتی باید این مسائل شکل بگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه بحث حمایت و آموزش از ساخت بازیهای رایانهای به مراکز بسیاری بر میگردد، افزود: خانواده، آموزش و پرورش، بنیاد بازیهای رایانهای، فرهنگ، مسجد و... هر کدام میتوانند تاثیری بر ساختار ذهنی و شکلگیری ذهنی فرزندان ما داشته باشند که اگر نتوانیم آن را با برنامهها و بازیهای رایانهای درست و اصولی پر کنیم در حقیقت بازیهای خارجی آن را میسازد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو تصریح کرد: اگر بتوانیم در مراکز مختلفی که بچههای ما فعالیت و رشد میکنند برایشان برنامهها و بازیهای جذاب در نظر بگیریم دیگر به سمت بازیهای خارجی دیکته شده جذب نمیشوند. با ایجاد بستر مناسب آموزشی و تفریحی باید افکار عمومی را به سمت بازیهای رایانهای، آموزشی و ... پیش برد و دولت و مجلس هم باید به این موضوع کمک کنند.
انتهای پیام