به گزارش ایرنا، سرهنگ محسن محمودی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه با واریز مبالغی جهت خرید ارز دیجیتالی از وی به مبلغ یک میلیارد و 450 میلیون ریال کلاهبرداری شده، بررسی موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.
وی با بیان اینکه متهم در بررسی های اولیه، شناسایی و پس از اخذ دستور از مقام قضایی دستگیر شد، ادامه داد: این فرد با جلب اعتماد مشتری مبنی بر بازدید از سایت خرید ارز الکترونیکی، بعد از پرداخت وجوه مورد درخواست دیگر پاسخگوی مشتری نبود و هیچ گونه ارزی تحویل مشتری نمی داد.
سرهنگ ‌محمودی با تاکید بر اینکه صرافی های فعال در فضای مجازی دارای مجوز نیستند، اظهار کرد: گردانندگان این گونه صرافی ها فقط قصد سوءاستفاده و کلاهبرداری از کاربران را دارند و بعد از دریافت وجوه، پاسخگوی مشتری نبوده و هیچ گونه ارزی تحویل خریدار نمی شود.
وی گفت: کاربران فضای مجازی بدانند هرگونه مبادله ارزی فقط باید در صرافی صورت گیرد و این مبادله نمی‌تواند آنلاین باشد به این معنا که شما ارز را به حساب صراف واریز کنید و صرافی به شما وجه درخواستی را تحویل دهد.
رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی اظهار کرد: در صورت بروز مشکلات در فضای سایبری، به پلیس فتا مراجعه و مشکل خود را با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند و یا با شماره های 2188756 ،110 موضوع را به پلیس اطلاع و در صورت هر گونه پیشنهاد و انتقاد با شماره 197 تماس بگیرند.
خبرنگار: مینا بازگشا**انتشار: عزیزی راد
6120/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.