قائم‌مقام شهردار تبریز گفت: برنامه‌های سیما و منظر شهر باید بر اساس رویه‌‌ هماهنگ و با لحاظ محتوا، کیفیت، هزینه و ماندگاری، اجرا شود.
 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، رسول موسایی، در جلسه سیما و منظر شهری، با بیان این‌که شهرداری نباید خریدار صرف طرح‌ها و آثار هنری باشد، اظهار کرد: رویکرد ما در مورد طراحی و نصب آثار حجمی، تندیس‌ها و مجسمه‌ها باید بر اساس یک سیاستگذاری مشخصی بوده و از ظرفیت‌ هنرمندان و طراحان در این راستا، بهره گرفته شود.
 
وی با تاکید بر این‌که تصمیمات کارشناسی و ابعاد مطالعاتی باید تقویت شود، خاطرنشان کرد: برنامه‌های رسمی تبریز ۲۰۱۸، از نوروز ۹۷ آغاز می‌شود و باید از این فرصت کم، به خوبی استفاده شود.
 
قائم‌مقام شهردار تبریز متذکر شد: پرهیز از شتابزدگی و سلیقه‌محوری و اجرای طرح‌های بصری بر اساس ضوابط کمیته سیما و منظر، ضروری است.
 
موسایی یادآور شد: از سال‌های گذشته مناطق دهگانه در آستانه نوروز، طرح‌های مختلفی اجرا می‌کردند، اما در اغلب موارد، این طرح‌ها از انجسام و هماهنگی لازم برخوردار نبود؛ امسال با توجه به تقارن نوروز و تبریز ۲۰۱۸، این نگرش باید انسجام و هماهنگی بیشتری داشته باشد.
 
جلسه کمیته سیما و منظر شهری، به منظور ایجاد هماهنگی و انسجام در برنامه‌های محیطی و فضاسازی «تبریز 2018» و «نوروز ۹۷»، با حضور قائم‌مقام شهردار تبریز، معاون فنی و عمرانی شهردار، معاون مالی و اقتصادی شهردار، مدیرکل روابط‌عمومی و بین‌الملل و جمعی از کارشناسان و صاحبنظران فرهنگی، جامعه‌شناسی و مدیریت‌شهری، بر گزار شد.
 
بر اساس ابلاغ شهردار تبریز و تصمیمات این کمیته، اجرای مباحث مختلف محیطی از قبیل نورپردازی ساختمان‌ها، طراحی و نصب آثار حجمی، المان‌ها، لوسترهای شهری، دکل‌ها و پایه‌چراغ‌ها، سایبان‌ها، مبلمان شهری، نیکمت‌ها، بیلوردها، سازه‌های تبلیغاتی و تابلوهای ترافیکی، در مناطق و سازمان‌های تابعه شهرداری، مطابق برنامه‌ها و سیاست‌های کمیته سیما و منظر خواهد بود.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.