شهردار سابق تبریز با اشاره به مدیریت بودجه‌های شهرداری تبریز گفت: بودجه شهرداری به گونه‌ای است که باید خودش درآمدزایی کرده و هزینه کند و شهرداری تبریز طی چهار سال هشت هزار میلیارد تومان درآمد داشته است.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، صادق نجفی در آیین معارفه پنجاه‌و‌ششمین شهردار کلان‌شهر تبریز "ایرج شهین‌باهر" اظهار کرد: نمی‌خواستم گزارش‌ عملکرد ارائه دهم؛ چرا که انتظار داشتم شهرداری تبریز کلیپی تهیه کرده و پروژه‌هایی که طی چهارسال در شهر تبریز انجام شده را در معرض دید عموم قرار دهد.
وی ادامه داد: همه ما روزی از سمت خود کنار خواهیم رفت؛ اما متاسفانه عادت داریم کسانی که می‌روند را مورد انتقاد و کسانی که می‌آیند را مورد استقبال قرار دهیم؛ در حالی که اصول منطق حکم می‌کند که به‌طور واقعی با مسائل برخورد کنیم.
شهردار سابق تبریز با بیان این‌که شهر تبریز همواره به نخبه بودن شهره است، خاطرنشان کرد: این مردم تبریز هستند که تبریز را به شهر اولین‌ها مشهور کرده و ما نیز برای توسعه این شهر کهن، طی چهار سال با تمام وجود کار و تلاش کردیم و افتخار می‌کنیم که در این مدت کلانشهر تبریز به عنوان پایتخت فرش دستباف جهان و پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ انتخاب شد.
وی با تاکید بر این‌که شورای چهارم از بی‌نظیرترین شوراهای شهر تبریز بود، یادآور شد: در هر مسیری اشتباهاتی نیز وجود دارد اما تاریخ نشان خواهد داد که شورای چهارم بهترین بود و شورای پنجم هم اگر به مواردی که توسط رییس شورای پنجم ذکر شد، توجه کرده و عملیاتی کند، بهترین می‌شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: چندین سال پیش در جلسه‌ای در شهر استانبول، بر این موضوع تاکید کردم که چرا کهن شهرها و شهرهای میراثی اثرگذاری خود را از دست داده‌اند! و باید جایگاه کهن شهرها را به گونه‌ای احیا کنند. در این راستا موضوع گردشگری پیشنهاد شد و با تلاش‌های دولت تدبیر و امید و پیگیری‌های مسئولان، در اجلاس وزرای گردشگری شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی انتخاب شد.
وی با بیان این‌که شروع تبریز ۲۰۱۸ مهم است و باید به فکر پیشرفت شهر تبریز باشیم، بیان کرد: اگر شهر تبریز برای میزبانی ۲۰۱۸ خوب فراهم  نشده ناشی از ضعف بنده بوده و امید است شورا و شهردار جدید با قدرت در این راستا قدم بردارند.
شهردار سابق تبریز افزود: بنده با گرایش‌های سیاسی‌کاری ندارم و در این طیف‌های سیاسی نیستم، اعتقاد دارم هر کجا که بتوانم به نظام کمک کنم در آنجا حضور خواهم داشت.
وی خطاب به مردم تبریز خاطرنشان کرد: طی چهار سال اخیر، شهردار تبریز برای اولین بار نماینده شهرداران ایران شد و بنده در نیویورک برای رهبران شهری جهان سخنرانی کردم، در میلان، ترکیه و در مقر سازمان ملل در مورد اسکان و... نیز به ارائه‌ی مطالب خود پرداختم، چرا که شهردار شهری کهن و شهری با چهار هزار قدمت و مدنیت شهری بودم.
وی اضافه کرد: طی این چهار سال در تلاش بودیم تا جایگاه و شان تبریز را به جای خود برگردانیم که تا حدودی هم موفق شدیم و امروز ستاد ملی تبریز ۲۰۱۸ به ریاست معاون رییس جمهور تشکیل می‌شود و بنده به عنوان نماینده وزارت صعنت، معدن و تجارت در این جلسات حضور داشته و قول می‌دهم تمام توان خود را در راستای تبریز ۲۰۱۸ به کار گیرم، چرا که می‌خواهیم مردم تبریز با افتخار، راحتی و با معیشت خوب زندگی کنند.
نجفی افزود: در حوزه‌ی اعتلای فرهنگی، اجتماعی، محیط زیست و فضای سبز نیز تا حدودی به اهداف خود رسیدیم که یکی از این نمونه‌ها  "عون ابن علی" است.
وی با بیان اینکه "عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید"، گفت: مردم شاهد عملکرد شهرداری‌ هستند.
وی با اشاره به کمک‌های استاندار، معاون عمرانی استاندار، رییس کل دادگستری استان و دادستان تبریز جهت حل مسایل شهری، بیان کرد: سال ۹۲ با همکاری سایر دستگاه‌ها ۷۰۰ معتاد متجاهر که در ترلان دره‌سی حضور داشتند را در مرکز ماده ۱۶ جمع‌آوری کرده و شهرداری تبریز قریب به پنج میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرد و اکنون شهر تبریز "شهر بدون معتاد متجاهر" شده است.
شهردار سابق تبریز با بیان این‌که "مترو" از جمله آرزوهای مردم تبریز بود، تاکید کرد: طی چهار سال گذشته، شهرداری تبریز با مصوبه شورا، هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای مترو هزینه کرد و امروز متروی تبریز تا میدان ساعت به بهره‌برداری رسیده است.
نجفی گفت: طی چهار سال ۴۶۰ اتوبوس وارد شهر تبریز کرده و ۳۷۰۰ تاکسی جدید تعویض شد و وعده‌ی ایجاد یک سالن در شان مردم تبریز را داده بودیم، اما فرصت نشد که بطور کامل افتتاح شود و امید است به زودی به طور کامل در اختیار مردم قرار گیرد. سالن همایش‌های بین‌المللی تبریز بیش از ۱۵۰۰ نفر ظرفیت دارد.
وی با بیان این‌که مهندس شهین‌باهر در طول مدیریت بنده از جمله افرادی بود که به پروژ‌ه‌ها علاقه داشت، افزود: در مورد شهرداری مسایل زیادی مطرح است و پروانه گرفتن از شهرداری به امری سخت تشبیه می‌شود اما کارکنان شهرداری و به ویژه پاکبانان شهری بسیار مخلص و تلاش‌گر هستند و بر این اساس شهر تبریز طی سه سال متمادی از سوی ان‌جی‌او‌های سازمان ملل به عنوان "شهر زندگی" نامیده شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که هر مدیر تلاش می‌کند تا کار کرده و عملکرد خوبی ارائه کند، گفت: ۴۳ هزار صنایع کوچک داریم که اگر بتوانیم به بازار وصل کنیم و به صنایع متوسط و بزرگ پیوند دهیم نتایج خوبی در پی خواهد داشت، اگر بتوانیم این حرکت را از تبریز شروع کنیم در اقتصاد تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
گفتنی است، آیین معارفه پنجاه‌و‌ششمین شهردار کلان‌شهر تبریز "ایرج شهین‌باهر" و تکریم شهردار سابق تبریز "صادق نجفی" با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات مجتمع پتروشیمی تبریز برگزار شد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.