به گزارش ایرنا، حجت الاسلام فریدون مطهری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این موقوفات که 10 درصد اراضی باغی شهری و سه درصد اراضی باغی روستایی شهرستان را شامل می شود از سوی خیران نیک اندیش وقف شده است.
وی ادامه داد: وجود موقوفات متعدد در مناطق مختلف شهری و روستایی در این شهرستان نشان از وجود فرهنگ وقف در بین آحاد مردم این خطه است.
وی اضافه کرد: 46 باب از ساختمان های اداری و 23 باب مدرسه در نقاط مختلف این شهرستان به صورت رقبه یا موقوفه هستند.
وی با اشاره به موقوفه های جدید در این شهرستان در سالجاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون پنج موقوفه به ارزش بیش از پنج میلیارد و 700 میلیون ریال توسط خیران این شهرستان وقف شده است.
وی با بیان اینکه درآمد های حاصل از رقبه و موقوفات فقط براساس محل و نیت واقفان آن استفاده می شود افزود: برای تعمیر 15 باب مساجد از سوی این اداره در سالجاری 960 میلیون ریال هزینه شده است.
مطهری با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در زمینه وقف مشارکتی ادامه داد: واقفان و خیران می توانند با مشارکت و همراهی سایر واقفان در زمینه های مختلف به صورت مشارکتی وقف انجام دهند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه مراغه گفت: حوزه های درمان، بهداشت، حمایت از بیماران خاص، ازدواج جوانان، حمایت از تحصیل دانش آموزان، دانشجویان و طلبه های بی بضاعت و تقویت حوزه های علمیه از جمله بخش هایی است که وقف در آنها ضروری و دارای اجر معنوی است.
حجت الاسلام مطهری افزود: وقف به عنوان حرکتی مردمی و خیرخواهانه علاوه بر آثار معنوی، نقش مهمی در رفع برخی از مشکلات و دغدغه های جامعه خواهد داشت.
وی با اشاره به اجرای طرح احداث صحن فاطمه الزهرا (س) در آستان مقدس امامزاده سید ابراهیم (ع) این شهرستان ادامه داد: این طرح با زیربنای سه هزار و 200 متر مربع در حال اجراست.
وی اضافه کرد: هم اکنون نیز پنج میلیارد ریال تسهیلات از سوی سازمان اوقاف در چند مرحله برای تکمیل این طرح تصیص یافته لیکن اجرای سریع آن در کنار اعتبارات تخصیصی مستلزم مشارکت و همراهی آحاد مردم به ویژه خیران این شهرستان است.
وی با اشاره به آغاز دهه وقف ا(25 آبان تا چهارم آذر) گفت: این ایام فرصت مناسبی برای معرفی و ترویج فرهنگ اسلامی وقف در جامعه است.
شهرستان مراغه دارای 681 موقوفه شامل 231 موقوفه دارای رقبه، 375 مسجد، 75 حسینیه و یک هزار و 861 رقبه است.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7487
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.