دبیر علمی اولین کنفرانس ملی "نقش حسابداری، اقتصاد و مدیریت در توسعه‎ی پایدار با تاکید بر اقتصاد مقاومتی"  با اشاره به ارتباط ضعیف میان صنعت و دانشگاه در ایران اگفت: متاسفانه فرهنگ کار سیستمی و مشارکتی در کشور ما بسیار پایین بوده و ارتباط بسیار ضعیف بین صنعت و دانشگاه موجب شده تا شاغلان در حرفه‎های مختلف، سیستم حسابداری دانشگاهی و به روز را قبول نداشته باشند و به همین ترتیب نیز دانشگاهیان نیز سیستم سنتی مورد استفاده توسط شاغلان را قبول ندارند، که این امر موجب بروز مشکلات زیادی در حوزه حسابداری و مالی در سطح کشور شده است.
 
دکتر حیدر محمد زاده سالطه در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، با بیان این مطلب اظهار کرد: برخی شرکت‎های خصوصی به جای حسابدار به دنبال کسی هستند که حساب ساز بوده و صرفا نقد کردن چک و پرداخت حقوق را بلد باشد و راهی برای فرار از مالیات پیدا کند. 
 
   
وی گفت: بودجه ریزی عملیاتی در دستگاه‎های دولتی صحیح نبوده و مدیریت چاپلوسی جای عملکرد مبتنی بر شایسته سالاری را گرفته است، برای پر کردن شکاف بین جامعه‎ی دانشگاهی و صنعت باید از دانشگاهیان و فارغ التحصیلان استفاده کرده و از سیستم‌های به روز بهره‌مند شد.
 
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: بخش دولتی و صنعت باید از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان به عنوان نمایندگان جامعه‎ی علمی حمایت کند. در اکثر موارد کارخانجات اعم از دولتی و خصوصی حتی اجازه‎ی کارآموزی به دانشجویان را نیز نمی‎دهند و راضی به ارائه‎ی اطلاعات به دانشجویان نمی‎شوند.
 
وی با مقایسه‎ی وضعیت حسابداری در ایران با کشورهای اروپایی گفت: سیستم حسابرسی و اقتصاد در کشورهای اروپایی شفاف بوده و ایران حدود نیم قرن از این کشورها عقب مانده است؛ به طوری که ثبات قیمت در کشور ما کم بوده و نرخ تورم بالاست و پیاده سازی گزارشگری مالی بین‎المللی در ایران نتیجه‎ای نخواهد داشت.
 
وی بیان کرد: فونداسیون‎های اقتصادی و نهادهای تدوین کننده‎ی استانداردهای حسابداری باید اصلاح شوند. همچنین تعامل بین دولت، حرفه و مصرف کننده نیز باید وجود داشته باشد و حرفه از سیطره‎ی دولت خارج شود.
 
محمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جزئیات برگزاری اولین کنفرانس ملی حسابداری، اقتصاد و مدیریت در توسعه‎ی پایدار با تاکید بر اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به این که حسابداری و اقتصاد دوقلوهای همسو به شمار می‌‏آیند، برگزاری چنین همایش‌هایی با تاکید بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقتصاد مقاومتی و اشتغال باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.   
وی افزود: مدیریت مالی و بورس، حسابداری، مدیریت و توسعه‎ی حسابداری در ایران و معرفی ابزارهای گزارشگری مالی از جمله موضوعات سخنرانی‎ها در این همایش است که چهره‎های ماندگار حسابداری کشور همچون «پروفسور محمد نمازی»، «رسول برادران حسن زاده»، «دکتر حسین عبد تبریز» و «دکتر ناصر پرنوی» در این همایش به ایفای سخنرانی خواهند پرداخت.
 
وی در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد رشته‎ی حسابداری در دانشگاه تبریز بیان کرد: گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز یکی از دانشگاه‎های مطرح در سطح کشور بوده و در دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه مادر هنوز این رشته ایجاد نشده است و بهتر است این رشته از همان سطح کارشناسی در این دانشگاه تاسیس شود.
    
اولین کنفرانس ملی حسابداری، اقتصاد و مدیریت در توسعه‎ی پایدار با تاکید بر اقتصاد مقاومتی 23 آذرماه در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد. همچنین دو کارگاه نیز در پانل‎های جداگانه با «موضوع کارگاه هزینه یابی بر مبنای فعالیت ‌و بودجه ریزی بر مبنای عملکرد در بخش عمومی و نظام حسابرسی تعهدی» نیز در حاشیه این کنفرانس برگزار می‎شود.
 
 
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.