رئیس  دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر اینکه حوزه‌ی سلامت با تمام توان آماده‎ی رویایی با تبریز 2018 است، گفت: هیچ بودجه‎ای به نام تبریز 2018 به دانشگاه علوم پزشکی تبریز اختصاص داده نشده است.        به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، دکتر محمد حسین صومی در حاشیه‎ی نهمین نمایشگاه مطبوعات آذربایجان شرقی در بازدید از غرفه‎ی ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اوج شکوفایی خود قرار دارد، از زمان مطرح شدن رویداد فرهنگی تبریز 2018 در راستای جذب اعتبار و هزینه‎ی آن تلاش کرده‎ایم. 
   وی افزود: مراکز سلامت، اورژانس‎ها و کلینیک‎های تخصصی و بیمارستان‎ها از جمله نقاط هدفی هستند که از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای استقبال از تبریز 2018 تعیین شده‎اند و دانشگاه این آمادگی را دارد که برخی مراکز گردشگری شهر را نیز بازسازی کند.

وی ادامه داد: از نظر خدماتی نیز مراکز سلامت را بازسازی و یا احداث کرده‎ایم و در طول چهار سال گذشته تعداد خانه‎های سلامت استان به دو برابر رسیده است. 
   وی بیان کرد: در هیچ دوره‎ای به این اندازه به مراکز سلامت استان توجه نشده بود، در کنار هر پارک و حاشیه‎ی شهر یک مرکز سلامت احداث شده است و در بخش تجهیزاتی نیز، پرداختن به مراکز اورژانس و نوسازی تجهیزات، اصلاح وضعیت جاده‎های استان از سوی مرکز تحقیقات ترافیک دانشگاه و بازسازی 14 مرکز اورژانس از جمله‎ی اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال‌های اخیر است. 
   صومی با اشاره به مراجعه‎ی توریست‎ها به بیمارستان‎ها گفت: در این راستا نیز دانشگاه علوم پزشکی تبریز اقدام به افتتاح بخش‎های VIP در بیمارستان امام رضا (ع)، شهید مدنی و شهدای تبریز کرده و تمامی تجهیزات لازم پزشکی و درمانی در مسیرهای گردشگری قرار خواهد گرفت. همچنین دانشگاه با تمام توان در راستای جذب توریست تلاش می‎کند و حوزه‌ی سلامت با تمام توان آماده‎ی رویایی با تبریز 2018 است.     وی در ادامه با بیان این که در بهره‌برداری از توریسم سلامت چندان موفق نبوده‎ایم، گفت: اولین افراد خارجی که به عنوان توریست سلامت به ایران مراجعه کردند، عراقی‎ها و افغانستانی‎ها بودند. ولی افکار ما با این که توریست‎ها نعمت الهی هستند، هماهنگ نبود. توریست سلامت سه الی چهار برابر سایر توریست‎ها هزینه می‎کند؛ بنابراین رفتار صحیح با توریست سلامت باید مورد توجه همه‎ قرار گیرد و فرهنگ انتقال و اسکان توریست سلامت باید اصلاح شود. 

وی در خصوص دلایل کاهش وجود توریست سلامت ضمن تاکید بر عوامل فرهنگی حاکم بر جامعه ما گفت: همچنین تغییر وضعیت مالی مردم آذربایجان و کاهش نیاز آنها نیز در این میان نقش تاثیرگذاری داشته است. 
   وی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به این که آزمایش تعیین سطح فاکتور بیماران فون ویلبراند در تبریز وجود ندارد، اظهار کرد: دستگاه‎های موجود در پایتخت مجهز‌تر و دقیق‌تر هستند و با توجه به حساسیت این موضوع باید سطح فاکتور از سوی مرکز تعیین شود و سازمان انتقال خون تمامی امکانات لازم برای تعیین سطح فاکتور انعقادی در این بیماران را فراهم می‎کند،  بیمارستان شهید قاضی و کودکان نیز خدمات خوبی را برای این بیماران ارائه می‎دهند. 
   وی در ادامه با اشاره به طرح تحول سلامت گفت: امروزه با اقدامات مهمی که در مراکز درمانی ما انجام شده است، دیگر در بیمارستان‎های ما بیماران دیالیزی و شیمی درمانی شده جان خود را به دلیل کمبود تخت و خدمات از دست نمی‎دهند و بیماران در صف‌های طولانی اورژانس‎ها انتظار نمی‎کشند و تعداد افرادی که در اورژانس جان خود را از دست می‎دادند نیز نسبت به سال 92 حدود یک سوم کاهش یافته که بهتر است در قضاوت‎هایمان این‌ها را نیز لحاظ کنیم.    
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با بیان که رسانه‎ها باید در ترویج اخبار درست تلاش کنند، گفت: برخی رسانه‎ها با نشر اخبار نادرست دست به تشویش اذهان عمومی می‎زنند و سبب گرفتاری ما می‎شوند. 
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.