' میثم موسایی' در این کارگاه که در سالن شهریار نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار ‌شد، گفت: اقتصاد رسانه در دنیا رشته‌ای است علمی که ابعاد محتلفی دارد و شامل مطبوعات، سینما، کتاب، تئاتر و هنرهای تجسمی می‌شود.
مولف کتاب 'اقتصاد رسانه‌ها' با بیان اینکه هر کالا و محصولی که پیامی را منتقل کند رسانه به شمار می‌رود، افزود: امروزه هر رسانه‌ای به مثابه‌ی بنگاهی اقصادی است که باید حداقلی از اقتصاد را دارا باشد.
وی ادامه داد: هر رسانه باید از میزان و محورهای درآمدی خود اطلاعات داشته و همچنین هزینه‌های خود را مدیریت کند.
موسایی یادآور شد: فروش، آگهی و یارانه‌های دولتی عوامل اصلی درآمد مطبوعات را تشکیل می‌دهند، در این میان کنترل میزان از دسترس رسانه خارج است، فروش نیز با محدودیت‌های زیادی مواجه است و اصولا تیراژ بالا پس از میزانی به ضرر تبدیل می‌شود. اما آکهی مهمترین بخش مدیریت رسانه در درآمدزایی است.
وی افزود: هر رسانه باید دست به مخاطب‌سنجی بزند، از سویی بخش بزرگی از میزان جذب آگهی با رونق اقتصادی کشور رابطه دارد.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی در پایان با اشاره به عوامل مرتبط با هزینه‌ها گفت: مدیریت هزینه‌ها در اقتصاد رسانه باید به سمت تغییر تخصیص هزینه‌ها سوق یابد. در این مورد باید بیشترین هزینه برای تولید محتوای متفاوت و وزین اختصاص یابد و تقلید و تکرار و کپی کردن مطالب خبرگزاری‌ها تنها به فراری دادن مخاطب منجر خواهد شد.
نشست‌های تخصصی همزمان با پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز و نهمین نمایشگاه مطبوعات آذربایجان‌شرقی همه روزه در سالن‌های شهریار و امیرکبیر برگزار می‌شود.
نهمین نمایشگاه مطبوعات آذربایجان‌شرقی با حضور 60 رسانه تا 7 آبان در سالن شهریار نمایشگاه بین المللی تبریز دایر است.
خبرنگار و انتشار: پرویز انصاری
3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.