رضا رحمت اللهی عصر یکشنبه در حاشیه جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان عجب شیر در گفت و گو با ایرنا، اظهار کرد: کشت جایگزین برای محصولاتی که نیازمند آب بیشتر هستند، باید در اولویت برنامه‌ های کشاورزان و مسئولان ذیربط منطقه قرار گیرد.
وی افزود: با توجه به قابلیت های این شهرستان در بخش کشاورزی، با تغییر الگوی کشت و سوق دادن کشاورزان به سمت گسترش کشاورزی نوین، می توان منبع درآمد مناسبی برای آنان ایجاد کرد.
رحمت اللهی اجرای طرح آبیاری تحت فشار در یک هزار و 500 هکتار از اراضی آبی این شهرستان را ضروری خواند و گفت: اجرای این طرح موجب افزایش محصولات کشاورزی، بهبود سطح معیشتی کشاورزان و کاهش هزینه آبیاری و نیروی انسانی می شود.
معاون فرماندار عجب شیر یادآوری کرد: استفاده علمی از نهاده ها و بهره برداری بهینه از منابع تولید در سایه تعامل دستگاه های مسئول، توسعه بخش کشاورزی این شهرستان را تضمین می کند.
رحمت اللهی همچنین از اختصاص 40 میلیارد ریال اعتبار برای پایاب سد قلعه چای در سالجاری خبرداد و افزود: در سال گذشته از 37 میلیارد ریال اعتبار تخصیصی 15میلیار ریال محقق شد.
وی با بیان اینکه 52 درصد از آب مزارع این شهرستان از آب های زیرزمینی و 48 درصد از سد قلعه چای عجب شیر تامین می شود خواستار افزایش رهاسازی از آب سد برای اراضی شهرستان شد.
وی اجرای شبکه پایاب سد قلعه چای را بدون همکاری مردم، غیرممکن خواند و اظهار کرد: کشاورزان باید با مشارکت در این طرح و همکاری با مدیریت سازمان آب منطقه ای آذربایجان شرقی، روند اجرای شبکه پایاب سد قلعه چای را سرعت بخشند.
شهرستان عجب شیر حدود 30 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که از این میزان حدود پنج هزار هکتار به باغات اختصاص دارد.
این شهرستان با حدود 85 هزار نفر جمعیت در 98 کیلومتری جنوب غربی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار:شهرام ناعم وند**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7485
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.