اسماعیل عطاپور روز یکشنبه به ایرنا گفت: در مدت یاد شده 9 هزار و 928 بازرسی در حوزه قاچاق انجام شده و 239 مورد تخلف کشف و ضبط و به سازمان اموال تملیکی تحویل شده است.
وی اعلام کرد: یکهزار و 458 مورد از بازرسی های 6 ماهه امسال به صورت مشترک با نیروهای استاندارد، بهداشت و اتحادیه ها انجام شده است.
عطاپور با اشاره به اینکه بیشترین کالاهای قاچاق کشف شده در استان در این مدت مربوط به سیگار و تنباکوست، افزود: مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی، پوشاک، میوه و مرکبات، لوازم برقی، الکترونیکی و موبایل در رده های بعدی قرار دارند.
وی از طراحی سامانه های جدید کنترلی و نظارتی در کشور خبرداد و گفت: سامانه تجارت عملیاتی شده و سامانه های انبار و سردخانه، شناسه کالا و کد رهگیری در مرحله جمع آوری اطلاعات هستند که بزودی بهره برداری می شوند.
عطاپور اظهارکرد: در جمع آوری اطلاعات شناسه کالا، کالاهای سلامت محور در اولویت هستند و به تدریج برای همه کالاها شناسه صادر می شود.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بخش محدودی از کالاهای قاچاق کشف شده در استان مربوط به طلا و جواهر است، نصب برچسب حاوی اطلاعات شناسایی کالا بر روی مصنوعات طلا و جواهر بدون کد شناسه را ضروری دانست.
وی خاطرنشان کرد: چنانچه تولیدات جواهر و طلا دارای کد کارگاهی نباشند تقلبی محسوب می شوند.
خبرنگار: پرویز انصاری ** انتشار دهنده: محمد رستگار
3071/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.