مزار استاد شهریار، ملک سخن ایران زمین، با حضور جمعی از مسئولان، هنرمندان و هنردوستان گلباران شد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، سینا علی‌محمدی، رئیس انجمن ادبی تبریز در این مراسم، اظهار کرد: نامگذاری ۲۷ شهریور روز ملی شعر و ادب در درجه اول اهمیت شعر و ادب را در سراسر کشور نشان می دهد؛ نامگذاری این روز به عنوان روز شعر و ادب فارسی در حقیقت اهمیت دادن به عنصر شعر و ادب است.
وی با بیان اینکه شاعران مصداق‌های نامگذاری روز شعر و ادب فارسی هستند، بیان کرد: استاد شهریار یکی از پرچم‌داران توانای شعر و ادبیات معاصر، به‌ویژه شعر و ادبیات بعد از دوران مشروط است.
وی اضافه کرد: تقارن سالروز گرامیداشت مقام استاد شهریار با روز ملی شعر و ادب فارسی بهترین اتفاق بوده و ما بعد از مشروطیت هیچ شاعری جز شهریار نداریم که شعرهایش چه در غزل‌ها، چه شعرهای آیینی و محرمی و چه در وصف انقلاب اسلامی زبانزد مردم باشد.
رئیس انجمن ادبی تبریز ادامه داد: بهترین و عالیترین فردی که می‌توانست سمبل روز ملی شعر و ادب فارسی باشد، استاد شهریار است؛ دو زبانه بودن و صاحب مکتب بودن استاد شهریار، این شاعر نامی را از دیگر شاعران متمایز می‌کند.
وی با تاکید بر ویژگی‌های خاص شعری استاد شهریار و با اشاره به اینکه استاد شهریار در شعر صاحب مکتب است، خاطرنشان کرد: استاد شهریار در شعر ترکی صاحب مکتب بوده و شهریار شاعری است که در شعر فارسی و ترکی پیرو دارد.
شایان ذکر است، در این مراسم از تابلو فرش استاد شهریار که توسط آقای وهابی‌نژاد بافته و اهدا شده است، رونمایی شد و همچنین امیرحسین دوست‌زاده نوجوان شاعر و نقاش نیز تابلو نقاشی از چهره‌ی استاد شهریار اهدا کرد.
گفتنی است، مراسم گلباران و عصر شعر به همراه کارگاه کتابت اشعار استاد شهریار، همزمان با 27 شهریورماه «سالروز بزرگداشت مقام استاد و همچنین روز شعر و ادب فارسی»  با حضور مسئولان، هنرمندان و هنردوستان در مقبره‌الشعرای تبریز برگزار شد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.