مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی با تاکید بر نقش نمایشگاه فروش آثار هنری در اقتصاد فرهنگ و هنر، گفت: نمایشگاه فروش آثار نقاشی تبریز گام مبارکی در این راستا بوده و ما باید سهم فرهنگ و هنر را در اقتصاد کشور و استان مشخص‌تر کنیم.
 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، محمد محمدپور در آیین افتتاح اولین نمایشگاه فروش آثار نفاشی تبریز، اظهار کرد: امروز یکی از رویدادهای مهم که یکی از آرزوها و اهداف جریان فرهنگی و هنری استان بود، در حال شکل‌گیری است و به تبع برگزاری همین برنامه، امیدواری خود را نسبت به آینده فرهنگی و هنری استان اعلام می‌کنیم.
 
وی ضمن قدردانی از تمامی افراد و مجموعه‌هایی که در برپایی نمایشگاه فروش آثار نقاشی مشارکت داشتند، بیان کرد: هنرمندان ما خالقان آثار نفیس و بی‌بدیل هستند، در شهر ما اساتید بسیار گرانقدر حضور داشته و آثاری ارزشمند به دست این هنرمندان خلق می‌شود که درحقیقت سرمایه‌های بی‌بدیل شهر ما هستند.
 
 
وی ادامه داد: اگر اکسپو شکل گرفته به دلیل پیشینه و تاریخ غنی فرهنگی و هنری شهرمان بوده و امروز نیز هنرمندان ما خالق آثاری هستند که در دنیا می‌درخشد، این فرهنگ و هنر با گستردگی ادامه داشته و به‌واسطه‌ی وجود هنرمندانی توانمند، امروز شاهد تولید آثار هنری بسیار ارزشمندی هستیم که در آینده تاریخ ما و نسل‌های بعدی به این آثار و خلاقیت‌ها مباهات خواهند کرد.
 
وی با بیان اینکه ذائقه‌ی مردم ما به سمت آثار هنری و خلاقیت‌های هنری سوق پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: مردم ما هنر دوست و فرهنگ دوست بوده و در هر کجا که رویدادی فرهنگی شکل گیرد، مردم مشوقانه در آنجا حضور می‌یابند؛ امروز ما شاهد یک فرایند تکاملی در تولید و عرصه‌ی آثار هنری هستیم و هم تولید آثار هنری و همچنین مصرف و تقاضای مصرف مردم در حال فزونی است.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با تاکید بر اینکه نخبگان هنری ما در تغییر ذائقه مردم سهم ویژه‌ای دارند، بیان کرد: نخبگان هنری جهت دهنده‌ی حرکت فرهنگی مردم بوده و سهم ارزنده، مهم و تعیین‌کننده‌ای در توسعه فرهنگی دارند.
 
وی ادامه داد: مردم ما امروز به خاطر انتخاب یا خرید یک اثر هنری دچار تبختر و غرور کاذب نخواهد شد و هرگز از صرف دارایی خویش برای خرید یک اثر هنری نفیس دچار ناراحتی نمی‌شود، چرا که مردم ما فرهنگ و هنر را می‌شناسند.
 
وی با تاکید بر اهمیت برپایی نمایشگاه فروش آثار نقاشی در تبریز اظهار کرد: امروز هنرمندان ما خودشان بدون واسطه در مقابل خریداران آثار هنری قرار گرفته و خریداران با احساسات و تعلق عاطفی آفرینشگر اثر هنری ارتباط چهره به چهره دارد و نقاشان فرهیخته ما‌ نیز رابطه تنگاتنگی با اثر خودشان داشته و سخت است که بخواهند از عصاره‌ی وجود خودشان دل بکنند، اما می‌دانند که مردم حقیقتا علاقه‌مند به آثار هنری و استفاده‌ی از آن در محیط‌های خانه، محل کار و... هستند.
 
محمدپور با اشاره به اینکه ارتباط دوسویه بین هنرمند و خریدار در نمایشگاه فروش آثار نقاشی تبریز فراهم است، بیان کرد: این ارتباط دو سویه، نمایشگاه فروش آثار نقاشی را در مقایسه با حراج آثار هنری متفاوت می‌کند؛ ورود بخش غیردولتی به این حوزه نیز از دیگر موارد مهم و از نقاط قوت نمایشگاه است، نمایشگاه فروش آثار نقاشی در عرصه اقتصاد فرهنگ و هنر نیز نقش مهمی داشته و ما باید این موضوع مهم را تبیین کرده و سهم فرهنگ و هنر را در اقتصاد کشور و استان مشخص‌تر کنیم.
 
وی ادامه داد: صنایع خلاق در جهان و بویژه در کشورهای توسعه‌یافته ۱۲ درصد اقتصاد کشور را به خود اختصاص می‌دهد اما سهم صنایع خلاق ما با این جریان تولید گسترده آثار هنری در اقتصاد کشور، نزدیک به صفر است که خبر خوبی نیست؛ برپایی این نمایشگاه گام مبارکی در این راستا بوده و امید است با همت همه هنرمندان و آحاد جامعه، بتوانیم سهم صنایع خلاق را در اقتصاد کشور و حتی جهان بالا ببریم. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.