استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: تداوم خط پروازی تبریز- هامبورگ، نیازمند تسهیل در صدور روادید است.
 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، اسماعیل جبارزاده در دیدار با سفیر آلمان در ایران، با بیان اینکه زمینه‌های همکاری وسیع و فراوانی با کشور آلمان داریم، گفت: امیدواریم با تسهیل رفت‌وآمد بین ایران و آلمان و تسریع در صدور ویزا برای فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع، اراده مسئولان دو کشور برای توسعه روابط در همه زمینه‌ها تحقق یابد.
 
وی با اشاره به ارتباطات دیرینه دو کشور، اظهار کرد: امیدواریم در دولت دوازدهم که توسعه روابط بین‌المللی به‌عنوان اولویت دولت در دستور کار است، بتوانیم روابط خود را تا سطح قابل قبولی توسعه دهیم.
 
وی با بیان اینکه مسئولان دو کشور اراده کافی برای توسعه روابط را دارند، افزود: وظیفه ما مسئولان دولتی رفع موانع همکاری است و بخش خصوصی می‌تواند راه خود را پیدا کند.
 
جبارزاده افزود: در حال حاضر تعداد زیادی از شهروندان موفق آذربایجان‌شرقی در زمینه صنعت و تجارت، مقیم آلمان هستند که می‌توانند زمینه‌ساز توسعه روابط دوجانبه باشند.
 
وی با اشاره به سفر هیات اقتصادی استان به آلمان در سال گذشته و توافق‌هایی که در این سفر با ایالت‌های زاکسن و نیدرزاکسن صورت گرفت، گفت: به سهم خود به دنبال تحقق این توافق‌ها هستیم و چند مورد از آنها را نیز اجرایی کرده‌ایم و امیدواریم با همکاری جناب سفیر بقیه موارد را هم عملیاتی کنیم.
 
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه آسان‌سازی رفت‌وآمد را اولین قدم در توسعه روابط بین کشورها عنوان کرد و گفت: این موضوع، مهم‌ترین درخواست تجار و صاحبان صنایع است که اگر تحقق یابد قدم‌های بعدی را راحت‌تر می‌توان برداشت.
 
جبارزاده با اشاره به اینکه در این راستا پرواز مستقیم بین تبریز و هامبورگ ایجاد کردیم، افزود: تداوم این خط پروازی نیازمند تسهیل در صدور روادید است، زیرا اکنون شهروندان تبریزی برای دریافت روادید باید به سفارت آلمان در تهران مراجعه کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی تبریز آماده است مجموعه‌ای را در اختیار سفارت آلمان قرار دهد تا خدمات روادید برای تجار و صاحبان صنایع در تبریز ارائه شود که در این صورت می‌توان پروازهای مستقیم بین تبریز و آلمان را نیز توسعه داد.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی استان، انجام طرح‌های علمی و تحقیقاتی مشترک را از دیگر زمینه‌های همکاری برشمرد و گفت: وجود 3400 عضو هیأت علمی و 24 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی فرصت مناسبی در این زمینه است.
 
وی با اشاره به بازدید خود از مؤسسه تحقیقاتی لایپزیک در آلمان، گفت: علاقه‌مندیم در بحث محیط زیست، احیای دریاچه ارومیه و آب‌وفاضلاب، همکاری‌هایی بین دانشگاه‌های استان و این مؤسسه ایجاد شود.
 
جبارزاده با اشاره به توانمندی شرکت‌های قطعه‌ساز استان، گفت: این شرکت‌ها می‌توانند قطعات مختلف خودرو را با استانداردهای کشور آلمان تولید کنند و این موضوع نیز می‌تواند محور همکاری مشترک باشد.
 
وی افزود: همچنین علاقه‌مندیم که با همکاری یکی از خودروسازان آلمانی، یک خط تولید مشترک خودرو در تبریز راه‌اندازی کنیم.
 
توسعه انرژی‌ها نو و تجدیدپذیر از دیگر موضوعاتی بود که استاندار آذربایجان شرقی به‌عنوان محور همکاری مشترک با کشور آلمان به آن اشاره کرد.
 
جبارزاده با بیان اینکه آلمان، صاحب فناوری‌های پیشرفته در این زمینه است، گفت: آماده جذب سرمایه‌گذاری برای ایجاد نیروگاه‌های بادی و خورشیدی در استان هستیم.
 
وی همچنین به ظرفیت‌های استان در بخش کشاورزی و تولید و صادرات محصولات دامی اشاره کرد و گفت: علاقه‌مندیم با سرمایه‌گذاری مشترک و یا خرید فناوری‌های روز تولید محصولات کشاورزی از آلمان، کیفیت محصولات تولیدی استان را ارتقا دهیم.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اختصاص اعتبار ویژه برای نوسازی صنایع از سوی دولت، خاطرنشان کرد: استان آذربایجان شرقی هیچ محدودیتی در جذب این اعتبارات ندارد و با توجه به اینکه پایه اکثر صنایع سنگین استان، آلمانی است علاقه‌مندیم که بخش عمده‌ای از نوسازی این صنایع را با همکاری کشور آلمان انجام دهیم.
 
ایجاد شرکت‌های مشترک گردشگری و تبادل گردشگران، برپایی نمایشگاه‌های مشترک و حضور شرکت‌های آلمانی در نمایشگاه‌های تبریز از جمله نمایشگاه فناوری‌های نو و پیشرفته در پاییز امسال از دیگر محورهای همکاری مورد اشاره از سوی استاندار آذربایجان شرقی بود.
 
جبارزاده در پایان با بیان اینکه نسبت به آینده روابط دو کشور خوشبین هستیم، تصریح کرد: مدیریت استان آذربایجان شرقی با تمام توان از توسعه روابط با کشور آلمان در زمینه‌های مختلف حمایت می‌کند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.