به گزارش ایرنا، علی نواداد روز یکشنبه در نشست کارگروه توسعه‌ دولت الکترونیک استان آذربایجان شرقی، گفت: این استان در زمینه‌ اعتبارات تعیین شده در جایگاه چهارم قرار داشت و این رتبه نیز بر اساس تعداد واحدهای تسهیلات گیرنده و رقم تسهیلات تعیین شده بود.
وی با اشاره به اینکه برای 515 واحد تولیدی استان سهمیه مقرر شده بود، گفت: کل تسهیلات پرداختی با احتساب منطقه آزاد ارس به 734 واحد تولیدی مبلغ پنج هزار و 332 میلیارد ریال بود.
ی با اشاره به اینکه پرداخت‌های مستقیم بانک‌ها نیز به تعداد 570 واحد تولیدی 2 هزار و 684 میلیارد ریال بود، افزود: برای 287 واحد تولیدی مبلغ سه هزار و 200 میلیارد ریال استمهال در نظر گرفته شد.
نواداد گفت: سال گذشته برای حل مشکلات واحدهای تولیدی استان در مجموع 11 هزار و 216 میلیارد ریال نقدینگی تزریق شد.
** ضرورت حمایت از طرح های حوزه فناوری اطلاعات
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی با اشاره به اشتغال زایی قابل توجه طرح های این حوزه بر ضرورت اختصاص تسهیلات حمایتی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.
بهمن حسین زاده در این نشست اظهارکرد: پست لجستیک، اپلیکیشن‌های موبایل شامل قونقا تاکسی انلاین، پکیج فروشگاه کوچک همراه، سیستم مکانیزه یکپارچه فروش مبتنی بر موبایل، شبکه اجتماعی کبوتر، درمانگر فوبیا، سیستم IOT اجاق گاز هوشمند از جمله طرح هایی هستند که توسط جوانان فعال حوزه فناوری اطلاعات استان طراحی شده اند و در صورت حمایت می توانند ثمربخش باشند.
وی با اشاره به اینکه برخی از طرح های پیش بینی شده حوزه فناوری اطلاعات در استان با وجود بسترهای لازم عملیاتی نمی شوند، این موضوع را ناشی از عدم همکاری یا موازی کاری سازمان های دیگر عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه شهر تبریز به عنوان پایلوت برخی اقدامات دولت الکترونیک انتخاب شده است، ادامه داد: 1000 نقطه از دستگاه های اجرایی استان به شبکه دولت متصل شده است.
وی با اشاره به الکترونیکی شدن خدمات شهرداری، اصلاح و تکمیل پایگاه استانی GNAF ( یکسان سازی نشانی )، به روز رسانی پورتال استان، تهیه طرح جامع گردشکری استان، توسعه شبکه ملی سلامت، الکترونیکی کردن خدمات گمرکی و دارایی، هوشمند سازی مدارس، راه اندازی مرکز آپا، تهیه اطلاعات مکان محور در بستر GIS، گفت: ایجاد مرکز داده استان، توسعه‌ اینترنت پرسرعت روستایی، تولید محتوای الکترونیکی، تهیه شناسنامه‌ خدمتی توسط دستگاه‌ها را از جمله موارد تعریف شده در سند تدبیر و توسعه‌ استان است.
** تخصیص نیافتن بودجه طرح هوشمندسازی صنعت گردشگری را به تاخیر انداخت
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی گفت: 4 طرح به عنوان پروژه هوشمندسازی صنعت گردشگری در استان در سال 93 تا 95 معرفی شده بود که متاسفانه به علت تخصیص نیافتن بودجه به تاخیر افتاده است.
مرتضی آبدار با بیان اینکه در راستای تحقق سند تدبیر و توسعه پروژه هوشمندسازی صنعت گردشگری در استان را در ابتدای سال 93 تا پایان سال 95 تصویب کرده بودیم، گفت: دستگاه اجرایی این پروژه شهرداری و میراث فرهنگی معرفی شده بود که متاسفانه به علت تخصیص نیافتن بودجه به تاخیر افتاده است.
وی اظهارکرد: این 4 طرح شامل سیستم جامع آماری مراکز اقامتی و طراحی و اجرای سیستم هوشمند گردشگری ، سیستم اطلاع رسانی مراکز گردشگری تبریز، سیستم هوشمندسازی سی ار ام و خدمات گردشگری وطراحی تور مجازی بازار بزرگ تبریز است.
وی با بیان اینکه به دنبال اجرایی نشدن این طرح ها، اداره کل میراث فرهنگی استان طرح هایی دیگری را در آستانه تبریز 2018 در راستای هوشمندسازی و توسعه‌ی ارتباطات تدوین کرده است، گفت: راه اندازی راهنمای مجازی گردشگری در ورودی هر موزه به زبان انگلیسی برای راهنمایی گردشگران و راه اندازی کانال تلگرامی گردشگری از جمله آنهاست.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی در خصوص اجرایی نشدن چتر وای فای در تبریز، اظهارکرد: اگر قرار باشد منتظر راه اندازی چتر وای فای باشیم تا پیاده سازی آن تکنولوژی اش قدیمی خواهد شد در نتیجه تصمیم به بسترسازی با 5 آنتن جدید در چند مکان مختلف برای راه اندازی اینترنت وای فای گرفتیم.
وی با بیان اینکه یک سری موازی کارهایی در حوزه‌ی هوشمندسازی انجام می شود، اظهارکرد: این موازی‌کاری‌ها باید مدیریت شود.
وی با اعلام اینکه رییس سازمان میراث فرهنگی در 15 تیرماه ماه میهمان آذربایجان شرقی خواهد بود، از راه اندازی خبرگزاری تبریز 2018 خبرداد.
تنظیم و انتشار: پرویز انصاری
3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.