رئیس هیات مدیره انجمن تخصصی نساجی آذربایجان شرقی اعلام کرد:  با ورود کالاهای قاچاق صنعت نساجی، 200 هزار شغل از بین می رود و سد راه رونق صنعت نساجی استان می شود.     سید حسین پروینی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه‌ی آذربایجان شرقی، در خصوص مشکلات صنعت نساجی کشور با بیان اینکه قاچاق کالاهای خارجی، یکی از بزرگترین مشکلات این صنعت است، اظهار کرد: قاچاق کالاهایی چون پوشاک و پارچه از کشورهای چین و ترکیه  سد راه رونق صنعت نساجی کشور است، به طوری که سال گذشته، چهار میلیارد دلار پوشاک و پارچه به صورت قاچاق وارد کشور شده است، ورود این میزان کالای قاچاق ضربه ای به صنعت نساجی کشور وارد می کند، این در حالی است که فقط 500 میلیون دلار کالای خارجی حوزه نساجی  به صورت رسمی وارد کشور شده است . 
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی مرکز ورود پوشاک قاچاق از کشورهای همسایه است، افزود: در استان، یک هزار واحد صنفی این کالاهای غیرمجاز را پخش می کنند، که با جلوگیری از فروش کالاهای غیرمجاز پارچه و پوشاک و رواج مصرف کالای داخلی|، صنعت نساجی رونقی دوباره می گیرد. 
وی افزود: هر سال در کشور با ورود کالاهای قاچاق صنعت نساجی، 200 هزار شغل از بین می رود و همچنین با ورود پوشاک و لباس های خارجی، فرهنگ ایرانی مورد هجمه فرهنگی قرار می گیرد . 
رئیس هیات مدیره انجمن تخصصی نساجی استان با اشاره به اینکه پتانسیل صنعت نساجی کشور حداقل 20 میلیارد دلار است،اعلام کرد: این صنعت می تواند یکی از موتورهای اصلی گذر از رکود تورمی اقتصادی و توسعه پایدار کشور باشد . 
وی خاطر نشان کرد:در حوزه صنعت نساجی استان 40 هزار نفر شاغل هستند، در حوزه کارخانه ای صنعت نساجی، 400 و 60 واحد(واحدهای بالای 10 نفر) فعال است  و یک هزار واحد کارگاهی و تولیدی نساجی در استان فعالیت می کند . 
وی افزود: البته برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق تمهیداتی از سوی دولت ایجاد شده، مقرر شده کالاهایی که وارد کشور می شوند با شناسه و بارکد مشخص گردند و در غیر این صورت به عنوان کالای قاچاق شناخته می شوند، همچنین شرکت های بین المللی که برند هستند موظفند خدمات پس از فروش به خریدار ارائه نمایند   . 
پروینی از از ایجاد شهرک مد، طراحی و لباس در استان خبر داد و تصریح کرد: با ایجاد این شهرک و تجهیز آن به فناوری های نو و دانش بنیان، مراکز فنی، تخصصی، مهارتی و نمایشگاهی و مراکز همایش حوزه صنعت نساجی ایجاد شده و شاهد رونق این صنعت خواهیم بود . 
وی با بیان اینکه  این شهرک با دیدگاه تولیدات صادرات محور و اجرای پروژه های مشترک با برندهای معروف دنیا ایجاد می شود، اعلام کرد:برای توسعه صنعت نساجی استان، سال گذشته با شرکت‌های تولید کننده ماشین آلات صنعتی آلمانی و ژاپنی تفاهم نامه همکاری امضاء کردیم، طی این تفاهم نامه، مقرر شده فناوری های سخت افزاری از طریق این شرکت ها به ایران منتقل شود تا واحدهای موجود که نیازمند بازسازی‌اند، ماشین آلات خود را به روز رسانی کنند . 
رئیس هیات مدیره انجمن تخصصی نساجی استان با بیان اینکه صنعت نساجی آذربایجان شرقی در کشور رتبه چهارم را داراست و در تولید حوله رتبه اول کشور را کسب کرده ایم، اظهار کرد: صنعت نساجی استان بستری مناسب و ظرفیت ویژه ای برای افزایش اشتغال زایی دارد و در صورت افزایش سرمایه گذاری ها و صدور مجوز تاسیس مجتمع های طراحی و مد و لباس در استان، شاهد رونق این صنعت خواهیم بود چرا که بخش عمده ارزش افزوده و هنر و خلاقیت صنعت نساجی را شامل می شود . 
وی در خصوص حضور صنایع نساجی استان در نمایشگاه های بین المللی خاطرنشان کرد: صنعت نساجی استان در نمایشگاه های بین المللی چون ترکیه حضور پر رنگ و باشکوهی داشته به گونه ای که شرکت شهرک های صنعتی استان در کتابچه ای از صنعت نساجی استان به عنوان الگوی حضور در نمایشگاه های بین المللی یاد کرده و آن کتابچه به وزارت خانه صنعت، معدن و تجارت ارسال شده است .
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.