حمید شکری روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به اینکه احداث این واحد صنعتی از سال 1392 معطل مانده بود، افزود: با پیگیری هایی که انجام دادیم این کارخانه سه میلیون تنی بعد از اتمام مطالعات توجیهی از اوایل تیرماه امسال راه اندازی می شود.
وی اظهار کرد: بنابر اعلام مدیرعامل کارخانه تاکنون بالغ بر 140 میلیارد ریال برای انجام این طرح هزینه شده و برای ایجاد کارخانه فرآوری، در حال تهیه طرح توجیهی و نقشه های اجرایی هستند که از اوایل تیرماه مراحل ژئوتکنیک و استعلام از دستگاه های اجرایی انجام خواهد شد.
شکری ادامه داد: مولیبدن کاربردهای فراوانی در صنایع دارد و یکی از نادرترین عناصر صنعتی است که مقدار آن به طور متوسط در پوستة زمین بسیار پایین است و با توجه به اینکه مقدار مولیبدن در سنگ معدن حاوی این فلز خیلی کم است و از سنگ‌ های معدن که شامل چند دهم یا حتی چند صدم درصد مولیبدن است، اهیمت آن به عنوان یکی از مواد اولیه قابل مصرف در صنایع مختلف و انجام مطالعات اولیه برای بهبود بازیابی و مصرف آن ضروری می‌ باشد.
وی گفت: از مهمترین کاربردهای مولیبدن نه تنها متالوژی است بلکه در صنایع الکتریکی و الکترونیکی، صنایع هوایی، انرژی هسته‌‌ ای، صنایع شیمیائی و مواد شیمیائی کاربرد دارد.
شکری، احداث کارخانه لوله های مانیسمان توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در شهرک صنعتی توسعه عمران میانه را که در مرحله اخذ مجوز و تهیه طرح توجیهی است، از دیگر طرح های سرمایه گذاری در راستای توسعه و اشتغالزایی منطقه عنوان کرد.
وی افزود: لوله های مانیسمان جهت انتقال نفت و گاز کاربرد داشته و یکی از صنایع زیرشاخه فولاد می باشد که خوشبختانه شهرستان میانه از ظرفیت های شرکت های تولید کننده فولاد برخوردار است.
فرماندار میانه ادامه داد: نیروگاه بادی 50 مگاواتی شهر آق کند شهرستان میانه نیز در تیر ماه امسال به صورت رسمی کلنگ زنی خواهد شد که این پروژه شامل 20 توربین 2 و نیم مگاواتی و پست بوده و تملک قسمت هایی از آن انجام شده است.
شکری اضافه کرد: با پیگیری فرمانداری، کلیه مشکلات و موانع انجام این پروزه مرتفع شده و برنامه ریزی لازم برای دومداره کردن خط 63 میانه به کاغذکنان با مشارکت شرکت مپنا به اتمام رسیده است.
وی، با اشاره به اتمام مطالعات سه پهنه میانه توسط شرکت ایمیدرو و مشخص شدن مواد معدنی آن، گفت: پیگیری لازم جهت اخذ پروانه اکتشاف انجام و مقرر شد شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با هماهنگی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه میانه، نسبت به صدور مجوز اقدام نماید و در هر مرحله از کار، سرمایه گذاران بخش خصوصی نسبت به ادامه عملیات تا فرآوری مواد معدنی اقدام کرده و واگذاری آن از ایمیدرو به بخش خصوصی نیز انجام شود.
خبرنگار: زهره غلامی ** انتشار: محمد رستگار
3038/7231/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.