تکنسین‌های اورژانس 115، بنا به ماهیت کاری خود، سخت ترین شرایط و حوادث را تجربه می کنند و این فشار کاری را قبول کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، گاهی این سختی و فشار مشکلات حوادث تلخ را نمی توان با مقیاسی اندازه گرفت، بلکه این سختی ها بر پیکره روح و روان آنان تاثیر می‌گذارد و رفته رفته و روز به روز جراحت خود را بر روان این تلاشگران بیشتر می‌کند.
حبیب حسینقلی زاده یکی از تکنسین های اورژانس 115 تبریز می گوید: تکنسین‌های اورژانس 115، موظفند به تمامی حوادث جرحی اعزام شوند، حال این حوادث می توانند از یک تصادف گرفته تا موارد خشونت و ... باشد.
وی در خصوص سختی کار در این مراکز اظهار می‌کند: تصاویر این حوادث گاها چنان دلخراش هستند که امکان نشان دادن آن‌ها در جراید و روزنامه‌ها نیست و گاهی حتی شنیدن نوع حادثه، روح شونده را جریحه دار می‌کند.
وی ادامه می‌دهد: با این اوصاف تکنسین‌های اورژانس 115 بایستی شاهد و ناظر و درمانگر این صحنه های تلخ باشند و این فشار روحی را با خود به بالین بیمار بعدی و خانواده خود ببرند.
حسینقلی زاده با ابراز تاسف از اینکه با توجه به این فشارهای بالای عصبی وارد شده به تکنسینهای اورژانس 115, هنوز در رابطه با روانکاوی و کاهش فشار عصبی این تلاشگران تفکری نشده است می‌گوید: این نیروها روز به روز بخاطر فشار روانی تلخی حوادث, فرسوده تر می شوند.
این تکنسین مرکز اورژانس ادامه می دهد: فشار روانی که آن را با خود به بالین بیماران و خانواده خود می برند و همین امر هم منجر به بروز برخی مشکلات تنشی برای تکنسین‌های اورژانس 115 می شود.
به گزارش ایسنا، امید است تا روزی شاهد طرحی برای حل این مشکل اساسی برای تکنسینهای اورژانس115 باشیم.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.